English

دستاوردی دیگر در شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛

پیوستن ایران به جمع سازندگان موتورهای نورد گرم

رئیس خرید قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: با دست یابی به دانش فنی ساخت موتورهای نورد گرم، کشورمان به جمع سازندگان این موتورها در جهان پیوست.

پیوستن ایران به جمع سازندگان موتورهای نورد گرم

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، احمد ذوالفقار بیک اظهار داشت: با دست یابی به دانش فنی ساخت موتورهای نورد گرم، کشورمان به جمع سازندگان این موتورها در جهان پیوست.

وی با اشاره به اینکه  این موتورهای فوق سنگین وزنی معادل  ۱۰۰ تن دارند و از روتور و استاتور تشکیل شده اند  افزود :این موتورها پیش از این ، از ایتالیا وارد کشور می شد.

وی قیمت ساخت داخل این موتور، را یک پنجم  نمونه خارجی بیان کرد و افزود : نمونه خارجی این موتور  ۲۴۰ میلیارد ریال است در حالی که نمونه داخلی فقط با  ۴۰ میلیارد ریال  درمدت دو سال ، طراحی و ساخته شد.

ذوالفقار بیک خرید قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: با بومی سازی این موتور از خروج سالانه 100 میلیون دلار ارز از کشورمان جلوگیری شد.

وی کاربرد این  موتور را  کاهش ضخامت ورق ورودی از قسمت نورد مقدماتی به قسمت کلاف پیچه بیان کرد و افزود: خروجی ورق ها که از بین قفسه خارج می شود بین 1 و نیم  تا 16 میلی متر خواهد بود.

رئیس خرید قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: در حال حاضر 64 درصد قطعات مورد استفاده در شرکت فولاد مبارکه با صرفه جویی سالانه 210 میلیارد تومان  ارز  از شرکت های داخلی تامین می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه