استاندار کردستان در جشنواره شهید رجایی:
شاخص انتخاب مدیران برتر باید تغییر پیدا کند
استاندار کردستان خواستار تغییر شاخص ها برای انتخاب و تجلیل از مدیران برتر بر مبنای عملکرد های فراتر از وظایف قانونی آنان شد.
![شاخص انتخاب مدیران برتر باید تغییر پیدا کند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/dSFWxOmtqZvQ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2QZlvnRf--S/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرنگارخبرگزاری موج؛ بهمن مرادنیا در بیستمین جشنوارە شهید رجایی و دومین همایش سالانە کردستان در مسیر توسعە با بیان این مطلب گفت: من معتقدم برای انتخاب مدیران برتر باید چند شاخص اساسی در نظر گرفتە شود.
وی ادامە داد: جذب سرمایەگذاران، ایجاد اشتغال غیر دولتی و تغییر شاخص های توسعە استان باید جزو شاخص های انخاب میران باشد و این اختیارات باید بە استانداران دادە شود.
مرادنیا با بیان اینکە ما با اعتبارات دولتی نمیتوانیم جهشی در کردستان ایجاد کنیم افزود: مدیرانی موفق هستند کە فراتر از وظایف اداری خود کار انجام دهند.
استاندار کردستان همچنین اشتغال را مشکلی اساسی در کردستان و رفع آن را مهمترین رسالت مدیران ارزیابی کرد و اظهار داشت: کردستان غیر از چند شاخص در بسیاری از شاخص های توسعە در ردەهای پایین کشوری قرار دارد و اگر مدیری بتواند این شاخص ها را بهبود ببخشد شایستە قدردانی است.
استاندار کردستان یکی دیگر از نیازهای اساسی در استان را اجرایی شدن میز خدمت در دستگاەهای اجرایی دانست و گفت: ایجاد میز خدمت هم مردم را از سرگردانی نجات می دهد و هم تا حدود زیادی فساد اداری را کاهش خواهد داد.
ارسال نظر