متقاضیان مشاغل خانگی کشاورزی تسهیلات کمبهره دریافت میکنند
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از لیست جدید رشتههای مشاغل خانگی مصوب سال ۹۶ در بخش کشاورزی استان در ۴ زیرشاخه دام، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی و تولیدات گیاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، بهمنی پور بابیان این مطلب که بر اساسنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی لیست جدید مشاغل خانگی در ۴ زیر بخش کشاورزی ابلاغشده است، ابراز داشت: مشاغل خانگی کشاورزی در زیر بخشهای دام، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی و تولیدات گیاهی است که طبعاً در زیر بخش کشاورزی رشتههای مختلفی وجود دارد و متقاضیان میتوانند رشته مورد علاقه خود را انتخاب و در این زمینه فعالیت و کارآفرینی نمایند.
بهمنی پور رشتههای مشاغل خانگی در حوزه امور دام را ۱۲ رشته شامل پرورش اردک گوشتی، بوقلمون، کرم ابریشم، غاز بومی، گاو شیری، گاومیش، گوساله، گوسفند و بز، مرغ بومی، بره و زنبورعسل برشمرد و ادامه داد: رشتههای مشاغل خانگی در بخش شیلات شامل سه رشته تکثیر دهنده و پرورشدهنده ماهیان زینتی، پرورشدهنده ماهی در استخر دومنظوره و پرورشدهنده کپور ماهی میشود.
وی رشتههای مشاغل خانگی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی را حدود ۴۲ رشته بیان کرد و تصریح کرد: فعالیتها در این حوزه شامل فراوری و بستهبندی سبزیجات، فراوری محصول زعفران، فراوری کننده انواع غلات و خشکبار، شیرینیپزی خانگی، تهیه انواع نان، بستهبندی عسل، بستهبندی شکر سفید، تهیه و بستهبندی سقز، تهیه و بستهبندی آبنبات، تولید و بستهبندی مربا، نخودپز و جمع کننده شیر و... است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه رشتههای تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان را ۸ رشته شامل پرورش قارچ خوراکی، تولیدکننده گیاهان دارویی، تولیدکنندگان محصولات زراعی، تولیدکننده سیر در منزل، پرورشدهنده گل محمدی، تولید بذر پیاز و تولیدکننده پیاز زعفران. آلورا اعلام کرد.
ثبت نام بیش از یک هزار متقاضی مشاغل خانگی کشاورزی در سایت
وی با اشاره به اینکه تاکنون برای بیش از یک هزار مشاغل خانگی در حوزه کشاورزی توسط سازمان جهاد کشاورزی تشکیل پرونده شده، گفت: این مشاغل بعد از تشکیل پرونده برای صدور جواز به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفیشدهاند.
بهمنی پور افزود: متقاضیان جواز فعالیت مشاغل خانگی ابتدا میبایست در سامانه مشاغل خانگی ثبتنام کنند سپس درخواست خود را به مرکز جهاد کشاورزی شهرستان برای اخذ استعلامات و تائید نهایی و تشکیل پرونده ارائه کنند، مدیریت توسعه بازرگانی نیز بعد از بررسی استعلامات و تائید نهایی برای صدور جواز؛ پروندهها را به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی میکند.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان، دریافت تسهیلات مشاغل خانگی در دو بخش مستقل که انفرادی است و پشتیبان که در حوزه اشتغالزایی جمعی است، عنوان کرد و افزود: واجدین شرایط دریافت تسهیلات مشاغل خانگی ضمن برآورد هزینهها و زمانبر بودن پروژه کاری خود از وامهای با نرخ سود پایین استفاده کنند.
ارسال نظر