English

مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد:

بیمارستان شهدای گمنام یاسوج با کمبود نیروی انسانی مواجه است

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان شهدای گمنام از دی‌کلینیک به بیمارستان ۳۲ تختخوابی تبدیل شد و اکنون با کمبودهای شدید نیروی انسانی و امکانات محدود برخوردار است.

بیمارستان شهدای گمنام یاسوج با کمبود نیروی انسانی مواجه است

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، پیام اکبری در جمع خبرنگاران به عملکرد مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و با بیان اینکه در حال حاضر در زمینه درمان مستقیم و ملکی به علت محدودیت‌های بیمه ای دچار مشکل هستیم، اظهار کرد: تنها در سه شهرستان بویراحمد، کهگیلویه و گچساران سه مرکز درمانی ملکی داریم، و در شهرستان‌های دنا، لنده، چرام، بهمئی و باشت مراکز ملکی به دلیل جمعیت بیمه شده زیر ۲۰ هزار نفر نداریم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان شهدای گمنام یاسوج که ابتدا و در زمان بهره‌برداری تنها یک دی‌کلینیک بود و اکنون به بیمارستانی با امکانات و تجهیزات محدود برخوردار شده است و نیز با چالش‌ها و کمبودهای شدید از جمله کمبود نیروی انسانی مواجه است.

اکبری افزود: روزانه 5 هزار مراجعه کننده در 4 مرکز ملکی تامین اجتماعی استان (یاسوج، دهدشت و گچساران) از خدمات 100 درصد رایگان بهره مند می‌شوند. همچنین به‌طور میانگین روزانه 15 بیمار در بخش بستری پذیرش می‌شود.

اکبری تصریح کرد: خدمات کلنیکی و پاراکلنیکی از جمله تصویربرداری، آزمایشگاه، اکو و تست ورزش، آندوسکوپی، اسپیرومتری، رادیولوژی، سونوگرافی، داروخانه، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، تزریقات و پانسمان در مراکز سرپایی تامین اجتماعی استان ارائه می‌شود البته با توجه به سطح بندی در برخی مراکز این خدمات وجود دارد و در برخی نیز ارائه نمی‌شود.

افتتاح زایشگاه با زیربنای 320 مترمتربع

وی یادآور شد: ساختار اولیه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج جهت یک دی کلینیک بوده که پس از سطح بندی مراکز استان‌ها باید یک بیمارستان ناحیه ای با 9 بخش می‌داشتند بنابراین از سال 88 بیمارستان شهدای گمنام یاسوج به‌عنوان بیمارستان 32 تختخوابی خدمات رسانی می‌کرد که از سال 95 با 64 تخت به بیمه شدگان مراجعه کننده خدمات ارائه می‌کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: طی سال گذشته 4 تخت اورژانس این بیمارستان به 10 تخت افزایش یافت که این افزایش با اصلاح و بازسازی فضای فیزیکی موجود صورت گرفت.

وی افزود: زایشگاه این بیمارستان نیز با زیربنای 320 مترمربع و اعتباری افزون بر 15میلیارد ریال در سال 94 افتتاح شد.

اکبری با بیان اینکه در بیمارستان شهدای گمنام یاسوج مدیریت بحران می‌کنیم، بیان کرد: با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های لازم با مرکز واحدهای قابل انتقال بیمارستان شهدای گمنام یاسوج به بیرون از بیمارستان انتقال داده می‌شوند و فضاهای داخل از جمله آشپزخانه، اداری و مالی، پاویون و پانسیون و درمانگاه را به فضای بیمارستان اضافه خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: با 10 تخت اورژانس بیمارستان باید 40 نفر نیرو در رسته درمانی داشته باشیم در حالی که هم اکنون تنها 16 نفر نیرو داریم و جهت خدمات رسانی به مراجعه کنندگان با ملزم کردن همکاران به اضافه کاری کمبود نیرو را جبران می‌کنیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: فضای سی تی اسکن و واحدهای پاراکلینیکی در طبقه همکف بیمارستان در حال اصلاح و بازسازی است که این مجوز با همکاری نماینده بویراحمد اخذ شده است و تیرماه سال 97 و در هفته تامین اجتماعی به بهره برداری می‌رسد.

اکبری گفت: بیمارستان شهدای گمنام یاسوج تا قبل از سال 95 با چهار بخش زنان، اطفال، جراحی عمومی و داخلی مشغول خدمت رسانی به بیمه شدگان بود که از سال 95 و 96 بخشهای جراحی اعصاب، ارتوپدی، ارولوژی، گوش و حلق و بینی و چشم با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 500 میلیون تومان ایجاد و راه اندازی شده است.

ارتقای هتلینگ بیمارستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان

وی افزود: با پیگیری‌های لازم از سازمان تامین اجتماعی، ارتقاء هتلینگ بیمارستان شامل ساختمان تاسیسات، تجهیزات پزشکی، بهداشت و امنیت بیمار و امکانات رفاهی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان در حال اجراست. همچنین توسعه این بیمارستان در دستور کار است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از آبانماه سال 94 درمانگاه اقماری، داروخانه و تزریقات و پانسمان بیمارستان با اعتباری بالغ بر 150 میلیون تومان راه اندازی شد. قسمت پاتولوژی این بیمارستان از اردیبهشت ماه سال 96 با اعتباری بالغ بر 200 مییون تومان ایجاد شده که روزانه 15 بیمار پذیرش دارد.

اکبری بیان کرد: یک دستگاه سی تی اسکن جدید با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون تومان برای بیمارستان خریداری شده است که تا هفته تامین اجتماعی نصب و راه اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه با کمبود جدی تخت‌های ویژه در سطح استان مواجهیم، خاطرنشان کرد: 8 تخت نوزادان و 4 تخت مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) در آینده نردیک ایجاد و راه اندازی می‌شود. همچنین طرح اعتبار بخشی بیمارستان با 8 محور و 900 شاخص در حال انجام است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد از نیمه دوم سال گذشته تاکنون افزون بر 280 مورد عمل جراحی گوش و حلق و بینی در این بیمارستان انجام شده است.

اکبری با اشاره به حذف دفترچه در مراکز ملکی تامین اجتماعی ادامه داد: 100 درصد خدمات ارائه شده در مراکز ملکی تامین اجتماعی استان بدون دفترچه انجام می‌شود. نوبت دهی تلفنی در حال اجراست در آینده نزدیک به نوبت دهی اینترنتی تبدیل می‌شود.

اکبری گفت: عملیات پلی کلنیک گچساران از سال 96 آغاز شد و در حال انجام است، همچنین طبق شاخص‌ها گچساران باید یک بیمارستان 32 تختخوابی داشته باشد که متاسفانه تاکنون از این نعمت بی بهره بوده است در دولت نهم مصوبه ای در این خصوص داشته‌ایم که با سطح بندی از دستور کار سازمان خارج شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه به علت پایین بودن جمعیت بیمه شده بیمارستان نمی‌توان احداث کرد اما مجوز توسعه 600 مترمربعی درمانگاه تخصصی این شهر را گرفته‌ایم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر با 305 مرکز دانشگاهی، دولتی و خصوصی برای درمان غیر مستقیم در سطح استان طرف قرارداد هستیم. 70 درصد تعرفه دولتی از سوی مدیریت درمان در مراکز خصوصی پرداخت می‌شود.

بیمه تامین اجتماعی

اکبری پرداخت نکردن مطالبات مراکز طرف قرارداد، کمبود فضای فیزیکی بیمارستان و مراکز سرپایی، کمبود نیروی انسانی بخصوص در بیمارستان شهدای گمنام، کمبود پزشک متخصص شامل جراحی اعصاب، ارتوپدی، چشم، گوش حلق و بینی و ارولوژی را مهم‌ترین مشکلات مراکز سرپایی و بستری تامین اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.

وی اضافه کرد: در تلاش هستیم که دستگاه‌های آنالوگ مراکز تامین اجتماعی استان را به دیجیتال تبدیل کنیم که برخی از دستگاه‌ها دیجیتالی شدند و برخی نیز در آینده دیجیتالی می‌شوند. ماموگرافی دیجیتال با 700 میلیون تومان در کلنیک یاسوج راه اندازی می‌شود همچنین دستگاه او پی جی دیجیتال نیز در سال 97 راه اندازی می‌شود.

به گزارش موج، علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اخیراً در بازدید سرزده از بیمارستان شهدای گمنام یاسوج خدمات دهی این مرکز درمانی را به بیمه شدگان و بیماران نامطلوب ارزیابی کرد و خواهان ساماندهی و ارتقا سطح خدمات‌دهی، تجهیز و امکانات مورد نیاز درمانی در این بیمارستان در اسرع وقت شد. و همچنین بعد از بازدید استاندار تیم بازرسی از مرکز به یاسوج آمدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه