حضور ۳۰ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمعی از مسئولین و پژوهشگران استان، امروز پنجم اسفند در محل ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه رازی کرمانشاه افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مسئول برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه از حضور ۲۵ دستگاه اجرایی و ۳۰ شرکت دانشبنیان و واحدهای مستقر در مراکز رشد و پارک علم و فناوری کرمانشاه در این نمایشگاه خبر داد و اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه در حوزههای مختلف علوم بهویژه علوم جدید نظیر نانو فناوری، هوافضا، علوم مهندسی و الکترونیک ارائهشده است.
مصطفی فیضی هدف اصلی از برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه را فرهنگسازی و ایجاد انگیزه در طیف وسیع دانش آموزان علاقهمند به امور پژوهشی دانست و افزود: در این راستا کمیته اجرایی نمایشگاه بهصورت ویژه و طی یک مراسم از دانشجویان و دانش آموزان مبتکر و خلاق تجلیل خواهد کرد.
وی از معرفی و انتخاب محصول و غرفه برتر در این نمایشگاه خبر داد و افزود: تیمهای داوری از رشتههای مختلف بر اساس شاخصهایی مانند قابلیت تجاریسازی، نوآوری، عدم تکرارپذیر بودن محصول و بهصورت تیمی اجراشدن فعالیت، محصول و غرفههای برتر نمایشگاه را معرفی میکنند.
بستر انجام پژوهشهای تقاضامحور را در دانشگاه آماده کردهایم
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان کرمانشاه به خبرنگار موج، گفت: این دانشگاه بستر را برای پذیرش و انجام پژوهشهای تقاضامحور دستگاههای مختلف آماده کرده است.
محمدابراهیم اعلمی آل آقا بابیان اینکه دانشگاه رازی کرمانشاه آماده پذیرش و انجام پژوهشهای تقاضامحور دستگاههای اجرایی است، اظهار کرد: در دانشگاه علاوه بر ایجاد زیرساختها، بستری که اساتید انگیزه ورود به چنین پژوهشهایی داشته باشند را نیز فراهم کردهایم.
وی ادامه داد: در این بخش که دستگاههای اجرایی باید تقاضا را برای پژوهش به دانشگاه بیاورند هنوز نیاز به توجه و همت بیشتری داریم و دستگاههای اجرایی استان باید فهرست مسائل پژوهشی خود را تبیین کنند که اگر این کار انجام شود خودبهخود راه برای پژوهش در آن زمینهها فراهم میشود.
وی با اعلام اینکه طی دو سال اخیر در دانشگاه رازی روی 50 طرح پژوهشی تقاضامحور کارکردهایم، عنوان کرد: ارزش ریالی قراردادهای پژوهشی دانشگاه رازی در این مدت چهار میلیارد تومان بوده است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه ضمن تأکید بر تداوم نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه اضافه کرد: امیدواریم هماهنگی بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی از طریق کمیته آموزش، پژوهش و فناوری استان بیشتر شود و مسئولین استان تلاش کنند تا دستگاههای اجرایی نیازهای پژوهشی خود را به دانشگاهها منعکس کنند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر