پیام فرماندار اصفهان به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا
فرماندار اصفهان در پیامی، ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان اصفهان بالاخص خانواده های معظم شهدا و خدمتگزاران این عرصه تبریک گفت.
![پیام فرماندار اصفهان به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/r5VWgn18YAfF/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx_GPvOkp-V8/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA+%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، فرماندار اصفهان طی پیامی، ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان اصفهان بالاخص خانواده های معظم شهدا و خدمتگزاران این عرصه تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حرکت رو به جلوی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیشرفت ها و دستاوردهای آن در عرصه های مختلف مرهون خون های پاک و مطهر شهدای گرانقدر است؛ شهدایی که با خون خویش عزت و آزادی و استقلال را به ما هدیه کردند.
خدمت به خانوادههای شهدا و ایثارگران از بالاترین خدمات است و نزد خداوند متعال قرب و ارزش بسیار بالایی دارد. قطعا به فرموده امام راحل خانواده شهدا چراغ این ملتند ، خانواده هایی که با وجود تمام سختی ها ، مشکلات و با صبر و بردباری چراغ معرفت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را روشن و جاودانه نمودند.امروز امنیت و آزادی ایران اسلامی، مرهون خون شهدا و جان برکفان ایران عزیز است.افتخار به وجود چنین آزاد دلانی که هدایتگر جوامع بشری اند و بزرگداشت مقام رفیعشان باعث سرافرازی کشورو پایداری انقلاب اسلامی است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر