English

جبارکوچکی نژاد؛

نخبه‌پروری یکی از الزامات نظام آموزشی کشور است/تنوع مدارس باعث افسرده شدن دانش‌آموزان می‌شود

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نخبه‌پروری یکی از الزامات نظام آموزشی کشور است، افزود: در طرح شهاب دانش‌آموزان برتر شناخته می‌شوند و پس از آن با آموزش‌های ویژه پرورش می‌یابند

نخبه‌پروری یکی از الزامات نظام آموزشی کشور است/تنوع مدارس باعث افسرده شدن دانش‌آموزان می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، جبار کوچکی نژاد با اشاره به طرح شهاب، گفت: طرح شهاب از سوی وزارت آموزش و پرورش و سازمان نخبگان کشور اجرا می‌شود و هدف آن شناسایی و هدایت استعدادهای درخشان است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: از این طرح در روستاهای محروم می‌توان برای شناسایی نوابغ استفاده کرد و می‌تواند در تقویت و محافظت از استعدادهای درخشان به کار گرفته شود.

وی بیان کرد: در صورتی که این طرح بتواند دانش‌آموزان را در تمام نقاط کشور تحت پوشش قرار دهد تاثیرات مناسبی در پرورش نسل آینده خواهد داشت؛ در مناطق دورافتاده که مدارس استعدادهای درخشان و امکانات لازم برای آموزش‌های باکیفیت وجود ندارد می‌توان از این طرح برای تربیت نخبه‌ها استفاده کرد چرا که اگر استعدادهای آنها به درستی شناخته نشود، توانایی و استعداد آنها هرز می‌رود.

طرح شهاب می‌تواند جایگزین مناسبی برای مدارس استعدادهای درخشان باشد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طرح شهاب می‌تواند جایگزین مناسبی برای مدارس استعدادهای درخشان باشد؛ اگرچه در چند سال گذشته این طرح به صورت آزمایشی در کشور اجرا شده است اما برای فراگیر شدن به تلاش و رسیدگی بیشتری نیاز دارد.

وی با بیان اینکه باید زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن طرح شهاب در مدارس فراهم شود، ادامه داد: اگرچه امروزه مدارس دولتی زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای اجرای این طرح را ندارند اما این کاستی توجیه مناسبی برای وجود تنوع مدارس نیست.

کوچکی نژاد  با بیان اینکه نخبه‌پروری یکی از الزامات نظام آموزشی کشور است، افزود: در طرح شهاب دانش‌آموزان برتر شناخته می‌شوند و پس از آن با آموزش‌های ویژه پرورش می‌یابند

تنوع مدارس باعث افسرده شدن دانش‌آموزان می‌شود

کوچکی‌نژاد با انتقاد از تنوع مدارس در کشور، خاطرنشان کرد: این تنوع دانش‌آموزان جامعه را طبقه‌بندی می‌کند و باعث سرخوردگی برخی از آنها و یا خودبرتربینی برخی دیگر می‌شود؛ در دنیا نیز از این روش‌ها برای شناسایی دانش‌آموزان برتر استفاده می‌کنند و به موفقیت‌های چشم‌گیری در این زمینه رسیده‌اند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه