شهردار اصفهان در مراسم تور جهانی جودو:
ورزش عامل پیوند دولت ها و ملت ها است
شهردار اصفهان گفت: شهر اصفهان با برخورداری از تمدنی غنی در تلاش است با استفاده از ابزارهای مختلف همچون ورزش، به معرفی هر چه بهتر و بیشتر خود پرداخته و میان اصفهان با دیگر ملت ها و دولت ها پیوند ایجاد کند.
![ورزش عامل پیوند دولت ها و ملت ها است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/nLwUYawPv5Ga/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehygyyydc1j10/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1+4.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، قدرت الله نوروزی در مراسم تور جهانی جودو در اصفهان گفت: حضور قهرمانان سرشناس جودو جهان در اصفهان باعث می شود اهالی جودو به خصوص جوانان و قهرمانان کشور از تجربیات آنها استفاده کرده، با روش های تمرینی روز دنیا آشنایی یافته و خود را برای حضور در عرصه های بین المللی آماده و مهیا کنند.
وی افزود: فعالیتی که ورزشکاران انجام می دهند زمینه ای برای برقراری تعامل بین ورزشکاران همه شهرها و توسعه ارتباطات بین المللی است.
شهردار اصفهان با تشکر از متولیان همایش تور جهانی جودو افزود: بدون شک ورزش ایران و اصفهان به جوانان و قهرمانانی چشم دوخته است که همچون رشته های دیگر برای شهر و کشور افتخار می آفرینند.
به گزارش موج، تور جهانی جودو به مدت دو روز با حضور سه قهرمان جودو المپیک از کشورهای اسپانیا، فرانسه و هلند به همراه مربی و سرپرست و همچنین با حضور رییس فدراسیون جودو ایران، پیشکسوتان و قهرمانان این رشته در اصفهان برگزار شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر