اولین کنسرت موسیقی میناب اجرا شد
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب از اجرای نخستین کنسرت موسیقی خبر داد.
![اولین کنسرت موسیقی میناب اجرا شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/15ayJWeyuFqD/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwIPk1CrIxPD/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86+%DA%A9%D9%86%D8%B3%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، رضا اوژند گفت: نخستین کنسرت موسیقی به مناسبت اعیاد شعبانیه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین مردم جامعه خصوصا جوانان با حضور خواننده جوان استان عارف شاکری اجرا و مورد استقبال مردم خصوصا قشر جوان قرار گرفت.
وی افزود: استفاده از توان و ظرفیت هنرمندان برای تولید برنامه های فرهنگی هنری و جذب جوانان به مراکز فرهنگی برای پر کردن اوقات فراغت آنان از دغدغه های این اداره است و باور ما بر این است هر چه جوانان با مراکز فرهنگی و فعالیت های هنری بیشتر آشنا و مانوس بشوند و ساعات بیکاری و فراغت خود را در این مراکز سپری نمایند قطعا در کاهش آسیب های اجتماعی جامعه تاثیرگذار خواهد بود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب عنوان کرد: یکی از شاخصه های خوب مردم میناب در این است که هنر و تئاتر را می فهمند، درک می کنند و درباره آن اظهار نظر می کنند و این جای بسی خوشحالی است و به خاطر همین مسائل است که استقبال خوبی از برنامه های هنری که سالن فرهنگسرای شهید بهشتی که محل اجرای برنامه های فرهنگی و هنری است همیشه مملو از دوست داران هنرهای نمایشی و موسیقی و ادبی است.
اوژند ابراز داشت: شهرستان میناب با وجود اجرای برنامه های متنوع در طول سال نیازمند داشتن یک سالن خوب و در شان مردم و هنرمندان می باشد و انتظار می رود مسئولان مساعدت کنند برای تکمیل و بهره برداری از مجتمع نیمه کاره میناب واقع در بلوار آل احمد، تا هنرمندان و مردم عزیز در محیطی مناسب تر از هنرنمایی هنرمندان بهرمند شوند.
ارسال نظر