English

پدر علم مدیریت ایران در تبریز عنوان کرد:

بهبود مستمر و مداوم از راهکارهای ورود به عرصه‎ی تولید جهانی است

پدر علم مدیریت ایران گفت: بهبود مستمر و مداوم از راهکارهای ورود به عرصه‎ی تولید جهانی است چرا که باید باور کنیم در یک نقطه ایستادن و حرکت نکردن در دنیای امروز به معنای عقب ماندگی است

بهبود مستمر و مداوم  از راهکارهای ورود به عرصه‎ی تولید جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج در تبریز، سید مهدی الوانی در دومین همایش بین‎المللی مدیریت کسب و کار در تالار وحدت دانشگاه تبریز طی سخنانی اظهار داشت:مایه تاسف است که تمامی کالاهایمان در یک دور باطل تولید می‌شوند در حالیکه در بازار جهانی هیچ خودرویی نمی‎بینید که نسبت به خودروی تولید شده در سال قبل، ویژگی ممتازی نداشته باشد.

با تولید می‎توان دنیا را گرفت، نه با جنگ

پدر علم مدیریت ایران در ادامه تاکید کرد: دنیا را بدون جنگ می‎توان گرفت، ژاپنی‎ها پس از تحمل مشکلات هیروشیما، با داد و فریاد، پاسخ کشور مهاجم را ندادند و کاری کردند که ماشین‎های ژاپنی در خیابان‎های آمریکا و تلفن ساخت ژاپن بر میز رییس جمهور آمریکا قرار گیرد. 

وی افزود:در این دنیای رقابتی هر کس به دنبال منافع ملی خودش است و نمی‎توان از کسی انتظار داشت که با ما راه بیاید ، باید خودمان به فکر خودمان باشیم، کشور ما پر از منابع بوده و سرزمین چهار فصل است، با مدیریت درست هر خطه‎اش، بهترین نتیجه را می‎گیریم.

وی ادامه داد: برای موفقیت در عرصه‎ی تولید جهانی نیاز به انقلاب ذهن و تغییر ذهنیت و افکار کارگر، مدیر و کارفرمایان است، تغییر هیچ رفتاری بدون تغییر ذهنیت ممکن نیست، در زمینه‎ی تولید نیز کالای ایرانی زمانی خریداری می‎شود که از کیفیت کافی برخوردار باشد، زمانی جنس ژاپنی در قیاس با جنس آمریکایی، انتخاب نمی‎شد، اما با تغییر ذهنیت بود که اکنون کالاهای تولیدی این کشور با آمریکا رقابت می‎کند.

چهره‎ی ماندگار علم مدیریت ایران، فرهنگ نابسندگی و راضی نشدن را از راه‌های موفقیت در تولید جهانی دانست و بیان کرد: گاهی رضایت از وضعیت موجود، قدرت رها شدن را از ما می‎گیرد، در برخی موارد، کالای تولیدی‌مان در گذشته، کیفیت بهتری از کالای کنونی دارد!.

الوانی

وی در ادامه با اشاره به یک تئوری در تولید جهانی گفت: پیش کنشی به معنای خلاقیت و آفریدن چیزهای جدید و ایجاد نیازهای جدیدی برای مصرف کنندگان است که ما از این ویژگی برخوردار نبوده و بازیگر حادثه‎هایی هستیم که دیگران آفریده‎اند، در این رویکرد با پیش بینی آینده، نیازسنجی می‎شود، باید به این نتیجه برسیم که دوران عمل کردن و منتظر نتیجه شدن، سپری شده است.

آینده متعلق به جوانان است و می‎توانند با استفاده از منابع و هوشمندی آینده را بسازند

وی در ادامه سخنان خود متذکر شد: ما مسائل عمده‎تر را تجربه کرده‎ایم ، خم شده و دوباره قامت راست کرده‎ایم، آینده متعلق به جوانان است و می‎توانند با استفاده از منابع و هوشمندی آینده را بسازند.

وی با تاکید بر نقش دانش در دنیای تولید بیان کرد: ما با دانش قهر هستیم و دانش را در اغلب اموراتمان کنار گذاشته‎ایم، امروزه کشورهایی که منابع زیرزمینی زیادی دارند، مورد احترام نیستند، بلکه کشورهایی مورد تایید هستند که منابع دانش خوبی داشته باشند، متاسفانه هزینه‎ی تربیت نیروی جوان را ما پرداخت می‎کنیم و نتیجه را سایر کشورها برداشت می‎کنند، جای تاسف است که نیروی انسانی ما به سایر کشورها رفته در ان جا موفق می‎شود.

الوانی اضافه کرد: با توجه به تغییر دانش با سرعت بسیار زیاد، واژه ‌هایی مانند فارغ‎التحصیل، امروزه معنایی ندارند، جامعه باید مبتنی بر دانش باشد نه محلی برای آزمون و خطا، جامعه آزمایشگاه ما نیست.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: این سازمان‎ها به سازمان‌های بدون خطا معروف بوده و مردم اعتماد زیادی به آن‎ها دارند و بروز حوادث و جبران آن از طریق بیمه، جایی در این سازمان‎ها ندارد، به طوری که بروز خطا در آن پذیرفته نیست و چنین سازمان‎هایی در عرصه تولید موفق هستند. 

 

 

 

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه