توصیه های اخلاقی آیت الله علوی گرگانی:
طلاب آماده رویارویی با مشکلات باشند/ نباید رسالت تبلیغی طلاب زمین بماند
استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم گفت: لباس مقدس روحانیت، لباس تبلیغ است، به همین خاطر باید وظایف و رسالات خود را نسبت به این امر مهم انجام داده و سختیها مانع او از ادامه این راه نشود، طلاب نباید در ماههای تبلیغی در قم و خانه خود بمانند که این رسالت تبلیغی زمین بماند.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، آیت الله سید محمدعلی علوی گرگانی در دیدار با جمعی از نمایندگان طلاب و فضلای استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تقوا یکی از موضوعاتی است که در اسلام مورد سفرش بسیار زیادی قرار گرفته است،در سخنانی اظهار کرد: در آیات بسیار زیادی در قرآن کریم خداوند نسبت به موضوع تقوا سفارش هایی داشته است.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: هرچه در قرآن ذکر شود، نشان از اهمیت آن است، مسأله تقوا که مورد تأکید خداوند قرار گرفته است و نشان از اهمیت والای آن بهویژه برای اهالی علم دارد.
وی افزود: کسانی که اطلاعات علمی دارند، اگر پایههای علم خود را بر تقوا قرار دهند، برکات و موفقیتهای زیادی شامل حال آنها خواهد شد و همچنین طبق فرموده قرآن لغزشهای آنها از بین رفته و جایگاه آنها بهشت خواهد بود.
آیت الله علوی گرگانی تصریح کرد: اهمیتی که خداوند نسبت به تقوای اهل علم و کتاب قائل شده، نشان دهنده این است که بایستی طلاب علوم دینی را به سوی تقوا دعوت کرد تا رفتار و گفتار آنها براساس تقوا پیش رود.
وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) بیان کرد: هرچند در کلام ائمه طاهرین(ع) برای تقوا تعبیرات مختلفی وجود دارد، اما در سخنان گهربار حضرت علی(ع) برای تقوا چهار پایه بیان شده است که شیعیان و اهل تسنن این روایت را نقل کردهاند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: نخستین مصداق تقوا، ترس از خدا است که به نظر اساس و اصول تقوا به شمار می رود، اینکه انسان از خداوند ترس داشته باشد، نعمت بسیار بزرگی است.
وی افزود: انسان باید به قرآن عمل کند و آن را دستور العمل در زندگی خود قرار دهد، دیگر پایه تقوا قناعت نسبت به نعمتهایی است که از سوی خداوند به او داده شده است و در پایه آخر تقوا مهیا کردن برای رفتن به سوی سرای ابدیت و فراهم کردن کارهای آخرتی در دنیا است.
آیت الله علوی گرگانی خطاب به نمایندگان طلاب و فضلای استان آذربایجان غربی بیان کرد: کسانی که نماینده و زمامدار امور آنها هستند باید طلاب را به سوی این چهار پایه تقوا دعوت کرده و با تشکیل جلساتی به صورت ماهانه یا سالانه با حضور علما و بزرگان کلاس و مکتبی برای رشد تقوای آنها فراهم کنید.
وی اضافه کرد: این امر باعث میشود که طلاب متوجه سختیهای دنیا شده و با استقامت، خود را آماده رویارویی با مشکلاتی کنند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در پایان تصریح کرد: لباس مقدس روحانیت، لباس تبلیغ است، به همین خاطر باید وظایف و رسالات خود را نسبت به این امر مهم انجام داده و سختیها مانع او از ادامه این راه نشود، طلاب نباید در ماههای تبلیغی در قم و خانه خود بمانند که این رسالت تبلیغی زمین بماند.
ارسال نظر