عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس:
شهرداریها علمدار فساد در کشور هستند/فساد اقتصادی را نباید جناح بندی کرد
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه متأسفانه شهرداریها در ایران علمدار فساد هستند، تصریح کرد: مفسد اقتصادی ضد اسلام است و نباید آن را جناحی کرد، باید خود را بهعنوان اعضای شورا مورد سؤال قرار بدهیم و دولت هم باید مثل تمام دنیا، مالیات شهری را به شهرداریها واگذار کند.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، پرویز سالاری روز یکشنبه در شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار داشت: قیمت ارز یکشبه بالا نمیرود مگر اینکه از رانت استفاده شود، یکی از مشکلات کشورمان همین رانتها است، مقام معظم رهبری 17 سال پیش فرمان 8 مادهای برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر کرد اما کمیسیون اصل 90 چهکاری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی کرد؟
وی با اشاره به اینکه فاسد اقتصادی اصلاحطلب و اصولگرا نمیشناسد، اضافه کرد: مفسد اقتصادی ضد اسلام است و نباید آن را جناحی کرد، یک سوزن به خودمان بزنیم یک جوالدوز به دیگران ما اعضای شورا برای رانتخواریهایی که در شهرداریها هست چه کردهایم، دستگاههای اجرایی باید مفسدان را معرفی کنند.
سالاری ادامه داد: بر اساس مطالعات پژوهشی صورت گرفته، کشورها سه دستهاند 53 درصد مسئله اقتصاد برایشان چالش است، 29 درصد درجا زدهاند و فقط 18 درصد توانستهاند در مبارزه با فساد موفقیت نسبی داشتهاند که علیرغم تبلیغات منفی علیه کشورمان، ایران جز این کشورها است.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال 2009 نمره 18 و در سال 2016، نمره 30 دریافت کرده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه شهرداریها در ایران علمدار فساد هستند، این نکته به این مطلب برمیگردد که از سال 62 که شهرداریها از بودجه کشور خط خوردند، نبود درآمد پایدار باعث شده به تراکم فروشی، شهر فروشی و تغییر کاربریها رویآورند.
سالاری با اشاره به اینکه برخی دستگاهها از پرداخت عوارض خودداری میکنند، اضافه کرد: باید خود را بهعنوان اعضای شورا مورد سؤال قرار بدهیم و دولت هم باید مثل تمام دنیا، مالیات شهری را به شهرداریها واگذار کند.
وی با بیان اینکه تراکم فروشی در شورای فنی و توافقات اتفاق میافتد از طرفی پروندههای قطور به نتیجه نمیرسد به شهرداری مرکزی ارجاع داده میشود اما آنها حضور پیدا نمیکنند، خاطرنشان کرد: بسیاری از ساختمانهای دولتی نهتنها عوارض ندادهاند و پروانه ساخت ندارند بلکه حتی سند هم ندارند، برابر بند 18 ماده 77 که نظارت مراکز بهداشت بر اساس این ماده است، چرا بیمارستان شهید محمدی را که فضای سبز دارد مدام در همان منطقه کلنگ میزنند و درختان را قطع میکنند و ساختمان میسازند، مگر دیگر زمین نداریم؟!
ارسال نظر