در مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت فولاد مبارکه مطرح شد:
سال ۹۶ درخشان ترین سال مالی شرکت فولاد مبارکه به لحاظ تولید و سودآوری
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت فولاد، سال ۹۶ را درخشان ترین سال شرکت به لحاظ تولید و سودآوری از زمان بهره برداری تاکنون برشمرد.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، در مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت فولاد مبارکه اصفهان پس از ارائۀ گزارش عملکرد شرکت از سوی مدیرعامل این شرکت و ارائۀ گزارش مقبول حسابرسی از صورت های مالی سال ۱۳۹۶، صورتهای مالی این شرکت بررسی و به تصویب رسید و در نهایت به ازای هر سهم ۲۵۰ ریال سود نقدی تقسیم شد.
در مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت فولاد مبارکه اصفهان که با حضوردکتر بهرام سبحانی مدیرعامل، اعضای هیئت مدیرۀ شرکت فولاد مبارکه، نمایندۀ سازمان بورس و ۸۹ درصد از سهامداران شرکت برگزار شد، در ابتدا بهرام سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان گزارشی از فعالیتهای این شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۶ ارائه کرد.
سبحانی در ادامه، سال ۱۳۹۶ را درخشان ترین سال شرکت به لحاظ تولید و سودآوری از زمان بهره برداری تاکنون برشمرد و گفت: با توجه به بهبود تقاضای داخلی محصولات و افزایش قیمتهای جهانی فولاد در سال ۱۳۹۶ و افزایش فروش شرکت در بخش تختال و رشد سود حاصل از سرمایه گذاری های درست شرکت، نهایتاً درآمد شرکت از رشد ۵۶ درصدی برخوردار بود؛ این در حالی است که در پی اجرای سیاستهای کاهش هزینه، درنهایت نسبت های سودآوری از رشد چشمگیری نسبت به سال ۱۳۹۵ برخوردار بوده است. علاوه بر این، مقایسۀ عملکرد شرکت با سایر رقبا، سودآوری بیشتر شرکت را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۶ میزان تولید شرکت از ۶ میلیون و ۸۴۱ هزار تن فراتر رفت و نسبت به سال ۱۳۹۵ رشد ۱۲.۷ درصدی داشت، افزود: با راه اندازی فاز جدید مجتمع فولاد سبا، ظرفیت تولید فولاد خام در گروه فولاد مبارکه به ۱۰.۳میلیون تن افزایش یافته است. گروه فولاد مبارکه با این میزان ظرفیت تولید، بزرگترین مجموعۀ فولادسازی کشور است که در سال ۹۶ با تولید ۸ میلیون و ۶۶۷ هزار تن بالغ بر ۵۴ درصد از کل تولید فولاد خام کشور را به خود اختصاص داده است. همچنین با رعایت اصول بهره وری، میزان بهره وری نیروی انسانی در شرکت به ازای هر نفر در فولاد مبارکه از ۴۰۱ تن در سال ۹۴ به ۵۳۸ تن در سال ۱۳۹۶ افزایش یافته است.
مدیرعامل فولاد مبارکه در تشریح ترکیب سهامداران فولاد مبارکه گفت: ۳۰.۱۹ درصد سهام فولاد مبارکه مربوط به شرکت سرمایهگذاری استانی؛ ۱۷.۲ درصد مربوط به ایمیدرو، ۶.۵۸ درصد در اختیار بانک رفاه کارگران؛ ۶.۱۲ درصد مربوط به شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین؛ ۲.۷۵ درصد در اختیار بانک تجارت و ۳۷.۱۶ درصد آن مربوط به سایر سهامداران است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۶ میزان فروش شرکت به حدود ۷ میلیون تن رسید، خاطرنشان کرد: از این میزان سهم بازار داخل نسبت به سال ۱۳۹۵ افزایش محسوسی داشته است. به نحوی که میزان تحویل محصول در بازار داخلی در سال ۱۳۹۵ حدود ۴ میلیون و ۷۱۸ هزار تن بود که در سال ۱۳۹۶ به ۵ میلیون و ۷۴۱ هزار تن افزایش یافت. در همین راستا سهم بازار صادراتی با توجه به افزایش سهم بازار داخلی، کاهش یافت و از یکمیلیون و ۵۵۴ هزار تن در سال ۱۳۹۵ به یکمیلیون و ۲۹۲ هزار تن رسید.
سبحانی با اشاره به دستاوردها و افتخارات مهم فولاد مبارکه در سال ۱۳۹۶ تصریح کرد: بهرهبرداری از پروژۀ افزایش ظرفیت مجتمع فولاد سبا از ۷۵۰ هزار تن به ۱.۶ میلیون تن، راه اندازی کارخانۀ گندله سازی سنگان به ظرفیت سالانه ۵ میلیون تن گندله، خرید بلوک ۱۷ درصدی سهام شرکت توسعۀ معادن و فلزات و افزایش درصد مالکیت آن به ۴۰ درصد، دستیابی به رکورد تولید فولاد خام، کلاف سرد و گرم برخی از این دستاوردها بوده است.
عبور از مرز تولید ۱۰۰ میلیون تن فولاد خام از بدو تأسیس شرکت تا سال ۱۳۹۶، ایجاد ظرفیت سالانۀ ۱۰.۳ میلیون تن فولاد خام با توسعۀ ظرفیت فولاد مبارکه و سبا، کسب رتبۀ یازدهم در بین سازمانهای دانشی برتر آسیا در جایزۀ جهانی MAKE سال ۲۰۱۷، کسب رتبۀ اول در گروه فلزات اساسی در میان ۱۰۰ شرکت برتر ایرانی و بهره برداری از اولین و بزرگترین گندله سازی شرق کشور در سنگان، کسب تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف کنندگان، کسب جایزۀ بهرهوری معادن و صنایع معدنی و کسب عنوان واحد نمونۀ استاندارد ملی از دیگر افتخارات فولاد مبارکه اصفهان بود که سبحانی به آنها اشاره کرد.
وی در ادامه از اتمام پروژۀ احداث کنسانتره سازی سنگان در سال جاری و راه اندازی و بهره برداری آن در سال آینده خبر داد و گفت: طرح توسعۀ فولاد هرمزگان از ۱.۵ به ۳.۵ میلیون تن و احداث خط نورد گرم شماره ۲ از دیگر طرحهای توسعۀ بسیار حیاتی گروه فولاد مبارکه است که چنانچه از طریق فاینانس خارجی نتوانیم آن را عملیاتی کنیم، باید از طریق منابع داخلی تأمین منبع شوند.
سبحانی با تأکید بر اینکه سرمایه گذاریهای درست می تواند رشد پایدار سودآوری و بقای شرکت را در پی داشته باشد، تصریح کرد: چنانچه سرمایه گذاریها در راستای استراتژیهای بلندمدت و طرح جامع توسعۀ شرکت باشد، می تواند به افزایش ثروت سهامداران کمک شایانی کند. از این رو شرکت فولاد مبارکه اصفهان با مطالعۀ محیط رقابتی پیرامون خود، فرصتهای مناسب سرمایه گذاری را شناسایی کرده و با ارزیابی دقیق فنی- اقتصادی آنها سعی در انتخاب بهترین فرصتها داشته است. به عنوان مثال در این راستا در سال ۱۳۹۶ از محل در آمد نقدی از شرکت های بورسی مبلغ ۸۳۰۰ میلیارد ریال سود برای فولاد مبارکه حاصل شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن برشماری فعالیتهای تکنولوژیکی شرکت گفت: پیشبرد طرح نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات؛ انجام پروژۀ ارزیابی امنیتی و ارائۀ طرحهای امن سازی سرویسهای فناوری اطــــلاعـــات؛ ارتـــــقای امنیــــت ســـرویــسهـــای برون سازمانی در ناحیۀ Enterprise Edge؛ طراحی و پیاده سازی پروژۀ سیستم پرداخت الکترونیکی به رانندگان؛ آماده سازی مدارک الکترونیک اعتبار اسنادی فروش جهت ارسال به بانک؛ طراحی و پیاده سازی سیستم بودجۀ سرمایه گذاری و طراحی، پیاده سازی و اجرای سیستم مدیریت توزین (ثبت بارنامه) برخی از این اقدامات است.
وی با اشاره به شرایط آبی کشور، به تشریح اقدام های صورت گرفته در گروه فولاد مبارکه به منظور کاهش مصرف آب و بهینه سازی مصرف آن پرداخت و گفت: در حال حاضر شرکت فولاد مبارکه به ازای هر تن تولید فولاد، 3.3 مترمکعب آب مصرف می کند که بخش عمدۀ آب مصرفی خود را از طریق بازچرخانی آب در چرخۀ مصرف به دست می آورد.
گفتنی است؛ در این مجمع سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی و روزنامههای اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه های کثیرالانتشار سال ۹۷ انتخاب شدند و زمان پرداخت سود سهامداران حقیقی نیز از ۱۵ مردادماه سال جاری از طریق شعب بانک تجارت در سراسر کشور اعلام شد. ضمن این که با توجه به اولویت پرداخت سود سهام به سهامداران حقیقی، مقرر گردید سود ایشان از ۱۵ مرداد ماه از طریق شعب بانک تجارت سراسر کشور پرداخت گردد.
ارسال نظر