نماینده ولیفقیه در گیلان:
آموزش و پرورش مروج سبک زندگی قرآنی در جامعه باشد
نماینده ولی فقیه در گیلان بر استفاده از ابزارهای جدید برای ترویج فرهنگ دینی در عرصههای مختلف تأکید کرد و گفت: سبک زندگی اسلامی و قرآنی باید توسط آموزش و پرورش در جامعه ترویج داده شود.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، آیتالله رسول فلاحتی امروز در جلسه کمیته همکاری حوزههای علمیه استان و آموزش و پرورش گیلان با تأکید براینکه در کار فرهنگی انسان باید از نشاط برخوردار باشد اظهار کرد: جلسههای طولانی نشاط را از انسان سلب میکند و روحانیون در مدارس کوتاه صحبت کنند.
وی به ولایتمداری مردم گیلان در طول یکهزار سال گذشته اشاره کرد و افزود: به دلیل وجود سابقه فرهنگی در استان، همه دغدغه فرهنگ دینی و بومی داریم.
امام جمعه رشت با اشاره به هجمههای فرهنگی مختلف در گیلان، بیان کرد: استان گیلان از گذشته محل ورود تمام فرهنگها بوده اما با حضور علما، فرهنگ دینی مردم حفظ شده است.
آیتالله فلاحتی، یکی از کارکردهای فرهنگ را در عرصه ورزش دانست و تصریح کرد: ورزش همگانی و ورزش قهرمانی دو موضوع در امر ورزش است.
وی با بیان اینکه متروک بودن فرهنگ بومی در ورزش سبب ایجاد بیماریهای مختلف در سطح جامعه میشود، متذکر شد: امر مذکور باید دغدغه مسؤولان در مدارس باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان، ورود روحانیون به مراکز آموزشی را امر مبارکی دانست و اذعان کرد: زمانی که دانشگاهیان مشاهده کنند یک عالم دینی نسبت به مسائل روز آشنایی دارد، شگفتزده میشوند.
آیتالله فلاحتی بر شناخت بیشتر دو گروه دانشگاهی و حوزوی نسبت به همدیگر تأکید کرد و یادآور شد: اکنون معلمان دارای اندیشههای بالندهای هستند و طرحهای خوبی ارائه میکنند.
وی با تأکید بر مطالعه معلمان و طلبهها در آگاهی از دانش روز، اظهار کرد: اگر امروز به ساختار نوین فرهنگی دنیا آشنا نباشیم ما را به تسلیم میکشانند.
امام جمعه رشت، تربیت نسل جدید را نیازمند مطالعه در تمام عرصهها عنوان کرد و افزود: متولیان امور تربیتی و فرهنگی باید برای افق بلندمدت جامعه برنامه داشته باشند.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ دینی باید از ابزارهای جدید در عرصههای مختلف استفاده کرد، گفت: سبک زندگی اسلامی و قرآنی باید توسط آموزش و پرورش در جامعه ترویج داده شود.
وی، برگزاری کارگاههای آموزشی برای تمام معلمان را تأثیرگذار خواند و بیان کرد: انجام فعالیتهای فرهنگی جمعی نیازمند انگیزه است.
آیتالله فلاحتی با اشاره به وجود علمای بزرگ در حوزههای علمیه، تصریح کرد: شناسایی و معرفی روحانیون و برجستگان حوزههای علمیه به دانشآموزان بسیار مهم است.
استفاده از 400 مبلغ دینی در مدارس گیلان
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در جلسه مذکور به وجود دو مدرسه ویژه علوم اسلامی در شهرهای رشت و تالش اشاره کرد و گفت: تلاش میکنیم دانشآموزان بیشتری در مدارس مذکور جذب شوند.
نادر جهانآرای از بهرهگیری از 400 مبلغ دینی در مدارس گیلان در طول سال خبر داد و بیان کرد: توانمندسازی همکاران روحانی برای تاثیرگذاری بیشتر به دانشآموزان در دستور کار است ضمن اینکه میتوانیم پژوهشهای مختلفی به طور مشترک با حوزههای علمیه گیلان داشته باشیم.
ارسال نظر