English

آیت‌الله فلاحتی در دیدار با مدیران بیمه سلامت گیلان:

ارتقای سلامت جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: ارتقای سلامت جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است بنابراین اگر به بخش آموزش و فراگیر کردن آن توجه کنیم بسیاری از مسائل بهداشتی برطرف می‌شود.

ارتقای سلامت جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با مدیران بیمه سلامت استان با گرامی‌داشت هفته بیمه سلامت اظهار کرد: سلامت جسم موجب سلامت روح انسان می‌شود.

وی، بسیاری از دغدغه‌های مردم را به دلیل ناسالم بودن جسم عنوان کرد و افزود: افرادی که جسم سالمی ندارند از روح ناآرامی برخوردارند و این امر در علم روانشناسی فردی به اثبات رسیده است.

معنویت درمانی در سایه سلامت جسم تحقق پیدا می‌کند

امام جمعه رشت با بیان اینکه روان درمانی و معنویت درمانی در سایه سلامت جسم تحقق پیدا می‌کند، تصریح کرد: سلامت جسمی آحاد مردم یکی از عوامل پیشرفت جامعه محسوب می‌شود.

آیت‌الله فلاحتی، اجرای طرح بیمه سلامت را دارای فراز و نشیب‌هایی خواند و بیان کرد: طرح بیمه سلامت به دلیل افزایش سن افراد به‌ویژه روستائیان، اختصاص اعتبارات و بعضی از سوء مدیریت‌ها با مشکلاتی مواجه است.

وی با اشاره به تاثیرگذاری ارائه خدمات سلامت توسط خانه‌های بهداشت، خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیت‌های انجام شده در عرصه سلامت جامعه اما هنوز تا رسیدن به قله فاصله بسیاری داریم.

هزینه‌کرد در راستای آموزش سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها

نماینده ولی فقیه در گیلان بر هزینه‌کرد در راستای آموزش سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها در جامعه تأکید کرد و گفت: توجه مردم به سلامت محصول تلاش فعالان در این عرصه است.

آیت‌الله فلاحتی، سرمایه‌گذاری در آموزش سلامت را سبب کاهش هزینه‌های درمانی مردم دانست و یادآور شد: وجود جامعه سالم موجب کاهش هزینه‌های پزشکی می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش سلامت در کشورهای پیشرفته از مهدهای کودک انجام می‌شود، اظهار کرد: در فرهنگ عمومی جامعه هنوز نارسایی‌هایی در توجه به بخش‌های مختلف بهداشت وجود دارد.

ارتقای سلامت جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است

امام جمعه رشت، توجه به بهداشت در تمام بخش‌ها را مهم عنوان کرد و افزود: ارتقای سلامت جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است بنابراین اگر به بخش آموزش و فراگیر کردن آن توجه کنیم بسیاری از مسائل بهداشتی برطرف می‌شود.

آیت‌الله فلاحتی، خواستار اطلاع‌رسانی فعالیت‌های انجام شده در زمینه بهداشت و سلامت جامعه شد و بیان کرد: مردم باید از فعالیت‌های انجام شده در عرصه سلامت جامعه اطلاع داشته باشند.

وی دلدادگی به‌کار، دل‌سوزی نسبت به سلامت جامعه و دست پاک را از ویژگی‌های مدیران موفق در توجه به مردم دانست و تصریح کرد: مدیران موفق با استفاده از راهکارهای عقلانی باید از امکانات اندک بتوانند فعالیت گسترده‌ای انجام دهند و این امر مستلزم تلاش بسیار است.

نماینده ولی فقیه در گیلان به نبود تجهیزات پزشکی کامل و متخصصان درمانی در بخش‌هایی از استان اشاره کرد و گفت: شهرستان‌هایی مانند آستارا فاصله بسیار با مرکز استان دارند و اعزام بیماران به رشت مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

آیت‌الله فلاحتی با تأکید بر رسیدگی به وضعیت پزشکان، متذکر شد: در بعضی از روستاها خانه بهداشت احداث شده اما پزشک ندارد.

وی به افزایش سالمندی در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: رتبه نرخ موالید استان نسبت به دیگر مناطق کشور صفر است و جامعه گیلان روند پیری را طی می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه