English

رئیس پلیس راه گیلان اعلام کرد؛

۵ هزار و ۳۴۷ فقره تصادف در ۶ ماهه اول سال ۹۷ / بزرگراه رشت- لنگرود از محور‌های پرتصادف و خطرناک استان

رئیس پلیس راه گیلان گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۷ تعداد ۵ هزار و ۳۴۷ فقره تصادف ( فوتی – جرحی – خسارتی ) به وقوع پیوست که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۴ درصد افزایش داشته است.

5 هزار و 347 فقره تصادف در 6 ماهه اول سال 97 / بزرگراه رشت- لنگرود از محور‌های پرتصادف و خطرناک استان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سرهنگ حسین محمد پور در بیان میزان تصادفات جاده‌ای استان از ابتدای سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته گفت:  در تصادفات فوت در صحنه با ۵۹ فقره معادل ۳۱ درصد و در جانباختگان با ۲۷۸ نفر معادل ۱۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشتیم.

وی افزود: در تعداد تصادفات منجر به جرح با ۳ هزار و ۳۲۹ فقره معادل ۱۵ درصد و مجروحان با ۴ هزار و ۵۲۴ نفر معادل ۱۵ درصد افزایش داشتیم.

بزرگراه رشت- لنگرود از محور‌های پرتصادف و خطرناک استان

این مقام انتظامی محور بزرگراهی رشت تا لنگرود را به علت وقوع وقوع تصادفات متعدد در ۶ ماهه اول سال ۹۷ و مجروح شدن ۲۵۵ نفر و جانباختن ۱۱ فوتی جزء محور‌های پرتصادف و خطرناک استان قلمداد کرد و افزود: محور سنگر به سیاهکل با ۵۳ مجروح و ۱۱ فوتی یکی دیگر از محور‌های پرتصادف و خطرناک استان است.

سرهنگ محمدپور با اشاره به دو محور دیگر از محور‌های خطرناک و پرتصادف استان بیان داشت: محور لنگرود به چابکسر و تالش به استارا به ترتیب با ۱۲۴ مجروح و ۹ فوتی – ۱۵۳ مجروح و ۹ فوتی جزء محورهای پرتصادف استان است.

رئیس پلیس راه گیلان در بیان علل تصادفات خاطرنشان کرد: عدم توجه به جلو با ۲۶ درصد - عدم رعایت حق تقدم ۲۱ درصد، تجاوز، انحراف به چپ ۱۸ درصد، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه ۱۲ درصد و تغییر مسیر ناگهانی با ۴ درصد بیشترین علت تصادفات در استان است.

۴۱ درصد سهم موتورسیکلت سواران در تصادفات جاده‌ای

وی در خصوص سهم عوامل انسانی و محورهای مواصلاتی در تصادفات جاده‌ای استان گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۷؛ موتورسیکلت سواران با ۴۱ درصد، عابرین پیاده با ۱۲ درصد خودرو با ۲۴ درصد، ناوگان باربری و وانت بار هرکدام با ۷ درصد در تصادفات جاده‌ای سهم داشته‌اند.

این مقام انتظامی به تشریح وضعیت راه‌های استان نسبت به سایر استان‌های کشور پرداخت و اظهار کرد: استان گیلان دارای ۱۰ هزار و ۶۲۲ کیلومتر راه است که ۷ درصد از کل را‌‌‌ه‌های کشور را شامل می‌شود که به تفکیک دارای: ۵۳ کیلومتر آزاد راه که شامل ۳ درصد از کل آزاد راههای کشور می‌باشد، ۵۳ کیلومتر بزرگراه که شامل ۶ درصد از کل بزرگراه‌های کشور می‌باشد،  ۳۰۹ کیلومتر راه اصلی که شامل ۱درصد از کل راه‌های اصلی کشور می‌باشد، هزار و ۱۵۵ کیلومتر راه فرعی که شامل ۲ درصد از کل راه‌های فرعی کشور می‌باشد، ۸ هزار و ۸۱۹ کیلومتر راه روستایی که شامل ۱۱ درصد از کل راه‌های روستایی کشور می‌باشد.

آموزش موتور سواران

سرهنگ محمدپور با تاکید بر تعامل دستگاه‌های ذیربط در کاهش تصادفات و تلفات انسانی بیان کرد: ادارات راه و شهرسازی و راهداری – بهداشت درمان و آموزش پزشکی – جمعیت هلال احمر – ارتباطات و فناروری اطلاعات – پلیس راه وسایر ادارات مانند شرکت‌های بیمه و معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه در کاهش تصادفات و تلفات انسانی نقش بسزایی دارند و در طی سال های اخیر اقدامات خوبی در جهت مشارکت و همکاری آنان در این خصوص صورت پذیرفته است اما سطح همکاری آنان کافی نبوده و باید افزایش بیشتری یابد.

تاثیر اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در قانونمنداری رانندگان

رئیس پلیس راه استان با اشاره به تاثیر اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در قانونمنداری رانندگان و کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای افزود: آموزش مهمترین روش ارتقای فرهنگ ترافیک در جامعه است و باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود مانند رسانه‌های تصویری ، گفتاری و نوشتاری به صورت مستمر بین آحاد جامعه صورت پذیرد.

وی مهمترین علل ترافیک را عدم جامعه پذیری الگوهای رفتاری ترافیکی و فقدان فرهنگ صحیح رانندگی دانست و گفت: در آموزش فرهنگ ترافیک باید به کیفیت آموزش نیز توجه شود و هرچه این آموزش‌ها هدفمندتر و با دوام‌تر باشد می‌تواند زمینه برقراری امنیت، آرامش و آسایش کاربران ترافیکی را فراهم کند.

15 مرحله طرح برنامه آموزش موتور سیکلت سواران در 114 روستا

این مقام انتظامی به تشریح اقدامات پلیس راه در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای پرداخت و بیان کرد: پلیس راه استان در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای ضمن پیگیری مستمر اقدامات فنی مهندسی شامل رفع نقص نقاط پرحادثه – پایش تصویری بزرگراه‌ها از ابتدای سال 96 با توجه فراوانی جانباختگان و مصدومان ناشی از وقوع تصادفات موتورسیکلت و عابر تمرکز خود را بر روی آموزش و اطلاع‌رسانی به صورت تهیه بروشور و توزیع آن با حضور در مساجد حاشیه راه و مجامع عمومی و همچنین اقدامات ترافیکی ( تشدید برخوردبا تخلفات عدم استفاده از کلاه ایمنی – سرعت غیر مجاز و .... ) نهاد و از اول مرداد سال 97 نیز در طرحی ابتکاری و با همکاری سازمان‌های دخیل در امر ترافیک با شناسایی روستاهای پرتصادف تا کنون 15 مرحله طرح برنامه آموزش موتور سیکلت سواران در 114 روستای برای 7 هزار و 417 نفر برگزار و تعداد 982 عددکلاه ایمنی به موتورسواران قانونمند اهدا کرده و برابر برنامه ریزی صورت گرفته این برنامه تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه