در نشست بررسی فرصت ها و چالش های حوزه صادرات در صنایع اصفهان عنوان شد:
برای توسعه صادرات در شرایط تحریم راهی جز رفع خود تحریمی ها نیست
در نشست مشترک تخصصی کمیسیون های تجارت و صنایع اتاق بازرگانی اصفهان با موضوع بررسی فرصت ها و چالش های حوزه صادرات در صنایع اصفهان عنوان شد برای توسعه صادرات در شرایط تحریم راهی به جز رفع خودتحریمی ها نیست.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، رییس اتاق بازرگانی اصفهان با انتقاد از جایگاه نامطلوب اشتغال در استان صنعتی اصفهان گفت: تاکنون به منظور دفاع از وضعیت صنایع اصفهان و حل مشکل بیکاری استان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده ایم و امیدواریم وزیر جدید صنعت بر این مهم اهتمام ورزد.
سیدعبدالوهاب سهل آبادی از برگزاری مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان در هفته آینده خبرداد و افزود: امید است لایحه بخشودگی جرایم صنایع و ایجاد فرصت تنفس برای بدهکاران بخش صنعت از سوی بانک ها در مجلس به تصویب رسیده و فرصت تنفسی برای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ایجاد شود.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: طی بررسی های انجام شده از سوی خانه صنعت طی ماه های گذشته مصرف برق و گاز 4 هزار کارخانه اصفهان بطور میانگین 12 درصد افزایش یافته و این امر حاکی از رشد فعالیت صنایع طی هشت ماه اخیر است.
سهل آبادی همچنین از فعالان عرصه صنعت و تولید اصفهان خواست تا با بکارگیری جوانان نخبه در کسب و کار خود و استفاده از ایده های نو و اثربخش آنها، هم به حل مشکل اشتغال استان کمک کرده و هم مانع مهاجرت آینده سازان ایران به دیگر کشورها و از دست رفتن سرمایه های انسانی استان شوند.
رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان درباره دستورالعمل اخیر بانک مرکزی مبنی برنحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور گفت: بدون شک این دستوالعمل دارای موافق و مخالفانی است اما بررسی نقاط قوت و ضعف طرح های پیشنهادی و اعمال شور و مشورت های کارشناسانه قبل از تبدیل شدن طرح ها به دستورالعمل و در نظرگرفتن منافع ملی در مقررات، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بهرام سبحانی هدف از این نشست را جمع بندی دیدگاههای فعالان اقتصادی عضو اتاق نسبت به این دستورالعمل برای انتقال به وزارتخانه بیان و اظهار امیدواری کرد تا از این نقطه نظرات به نحو مطلوب استفاده شود.
رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه برخی از صنایع صادراتی کشور برای تولید محصول ارزبری دارند تصریح کرد: بعنوان مثال 20 الی 25 درصد هزینه تولید فولاد کشور ارزی بوده و حداکثر 20 الی 25 درصد تولید این صنعت صادر می شود، به عبارت دیگر شرکتهای فولادی جهت تداوم تولید نیازمند همه ارزهای حاصل از صادرات خود برای تامین مواد اولیه وارداتی خود هستند.
ارسال نظر