آیت الله فلاحتی در دیدار با کارکنان جهاد کشاورزی رشت مطرح کرد؛
تغییر آبیاری سنتی در مزارع گیلان/برنامه ریزی برای تولید برنج خشکآبی در گیلان
نماینده ولی فقیه در گیلان بر تغییر آبیاری سنتی در مزارع گیلان تاکید کرد و افزود: اتاق اندیشه ورز برنج، ماهی، گل و گیاه، قارچ و … به منظور ارتقای کشاورزی گیلان باید تقویت شود.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان رشت با اشاره به وجود دغدغه های بسیار در بخش کشاورزی اظهار کرد: اکنون کشاورزی به دلیل سنتی بودن پاسخگوی نیاز جامعه نیست و باید به طرف مکانیزاسیون حرکت کنیم.
وی بر تغییر آبیاری سنتی در مزارع گیلان تاکید کرد و افزود: اتاق اندیشه ورز برنج، ماهی، گل و گیاه، قارچ و … به منظور ارتقای کشاورزی گیلان باید تقویت شود.
امام جمعه رشت با بیان اینکه سرعت در امور حائز اهمیت است، تصریح کرد: سرعت باید همراه با دقت باشد.
برنامه ریزی برای تولید برنج خشکآبی در گیلان
آیت الله فلاحتی، خواستار برنامه ریزی برای تولید برنج خشکآبی در گیلان شد و بیان کرد: دولت مجوز تولید برنج را تنها در استان های گیلان و مازندران صادر کرده و باید از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.
وی با اشاره به اینکه عرضه برنج با کیفیت گیلان به صورت فله ای مقرون به صرفه نیست، یادآور شد: برنج با کیفیت باید با برندسازی به بازار عرضه شود.
نماینده ولی فقیه در گیلان، تغییر کاربری را از مشکلات اراضی کشاورزی استان عنوان کرد و گفت: بخش اعظم زندگی مردم در سایه کشاورزی و کشاورزان است و باید تدبیری برای تغییرکاربری اراضی کشاورزی استان اندیشیده شود.
تغییرکاربری تهدید اصلی اراضی کشاورزی شهرستان رشت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت نیز در دیدار مذکور بیان کرد: رشت بزرگ ترین شهرستان برنج خیز کشور است و ۶۲ هزار هکتار شالیزار در این شهرستان داریم.
مسعود اسدی پرور به وجود هشت مرکز خدمات کشاورزی در جهاد کشاورزی رشت اشاره کرد و افزود: ۱۸ نوع خدمات توسط جهاد کشاورزی رشت به کشاورزان ارائه می شود.
وی، تغییرکاربری مجاز و غیر مجاز و کمبود آب را از تهدیدهای بخش کشاورزی شهرستان رشت برشمرد و تصریح کرد: احیای آب بندان ها، شخم زمستانه، تجهیز و نوسازی اراضی و بتنی کردن انهار از راهکارهای ارتقای بخش کشاورزی شهرستان رشت است.
ارسال نظر