مدیر شهرداری منطقه سه سنندج خبرداد:
تخریب بنای غیرمجاز تجاری در پی حکم کمیسیون ماده صد
مدیر شهرداری منطقه سه سنندج گفت: در راستای اجرای احکام کمیسیون ماده صد، یک واحد تجاری غیرمجاز در خیابان حافظ به دلیل تجاوز به معبر تخریب شد.
![تخریب بنای غیرمجاز تجاری در پی حکم کمیسیون ماده صد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/uxMvlbsw4pgU/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh55KSvJuh77-/%D8%AD%DA%A9%D9%85+%D8%AA%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%A8+%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%B5%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان؛فواد کریمی از تخریب بنای غیرمجاز تجاری در پی حکم کمیسیون ماده صد خبرداد.
مدیرشهرداری منطقه سه سنندج اظهار داشت: یک واحد تجاری واقع در خیابان حافظ نرسیده به بلوار قائم مقام با تجاوز به معبر احداث شده بود که توسط نیروهای اجراییات شهرداری شناسایی شد.
وی افزود: پس از شناسایی این بنای غیرمجاز پرونده تخلف آن به کمیسیون ماده صد ارجاع و در این کمیسیون نیز حکم تخریب آن صادر شد.
مدیر شهرداری منطقه سه سنندج اضافه کرد: در راستای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه، نیروهای اجراییات به صورت شبانه روزی و با جدیت کامل در حال نظارت هستند.
ارسال نظر