رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فریدن اعلام کرد
اخذ ۷ فقره سند مالکیت موقوفات در فریدن
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فریدن از اخذ ۷ فقره سند مالکیت موقوفات در فریدن خبر داد.
![اخذ 7 فقره سند مالکیت موقوفات در فریدن](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/JYfikrcbraDO/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh9375_KOLY3F/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3+%D8%A7%D9%88%D9%82%D8%A7%D9%81+%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، علی معینی گفت: در دو ماه گذشته برای تثبیت مالکیت موقوفات شهرستان فریدن ۷ فقره سند مالکیت اخذ شده است.
وی اظهار داشت: در راستای صیانت و حراست از حقوق موقوفات و همچنین تثبیت مالکیت در دو ماه گذشته ۷ فقره سند تک برگ به نام موقوفات و با هدف اجرای امینانه نیات واقفان نیک اندیش با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک اخذ شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های فریدن، فریدونشهر گفت: مساحت کل این موقوفات ۴ هزار و ۸۱ متر مربع است و ارزش آنان نیز بالغ بر ۸ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال برآورد می شود که کاربری تعدادی از آنان نیز مسجد و حسینه است که از این تعداد ۴ فقره سند مربوط به اسنادی هستند که سند دفترچه ای آنان به سند تک برگ تبدیل شده اند و بخشی دیگر از این موقوفات نیز فاقد سند بودند که برای آنان سند مالکیت اخذ شده است.
ارسال نظر