در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیاهکل مصوب شد؛
احداث پل معلق در بخش مرکزی سیاهکل/ اجرای طرح کریدور گردشگری البرز مرکزی
در جلسه کارگروه دو طرح مهم گردشگری احداث پل معلق در بخش مرکزی سیاهکل و اجرای طرح کریدور گردشگری البرز مرکزی مصوب شد.
![احداث پل معلق در بخش مرکزی سیاهکل/ اجرای طرح کریدور گردشگری البرز مرکزی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/GDhF9hcieGco/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyrpF8J8R5mb/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87+%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84+%D9%88+%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87+%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%DA%A9%D9%84.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، معاون برنامه ریزی وعمران فرمانداری شهرستان سیاهکل در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیاهکل گفت: پس از برگزاری چند جلسه و پیگیری هایی که صورت گرفت در جلسه کارگروه دو طرح مهم گردشگری جهت اجرا در شهرستان سیاهکل به تصویب رسید که می تواند به افزایش سطح معیشت خانوار در شهرستان و رونق اشتغال کمک شایانی نماید.
حیدری افزود: طرح احداث پل معلق در بخش مرکزی سیاهکل و همچنین اجرای طرح کریدور گردشگری البرز مرکزی، در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان سیاهکل مطرح و برای ادامه بررسی های قانونی مصوب گردید.
وی افزود: با احداث پل معلق در بخش مرکزی شاهد رونق صنعت گردشگری خواهیم بود و اجرای طرح گردشگری البرز مرکزی در شهرستان سبب احیای اقتصاد روستایی بر مبنای گردشگری و توسعه اقتصاد بومی می گردد.
ارسال نظر