English

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی گیلان:

تقویت صنعت گردشگری موجب خروج وابستگی کشور از فروش نفت می شود /افکار عمومی باید صنایع دستی را به عنوان بخشی از هویت ما بشناسد

مدیر کل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، بااشاره به تاثیر مثبت مهارت آموزی در این سه حوزه بر افزایش سقف نظام آموزش های مهارتی تاکید کرد.

تقویت صنعت گردشگری موجب خروج وابستگی کشور از فروش نفت می شود /افکار عمومی باید صنایع دستی را به عنوان بخشی از هویت ما بشناسد

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، شهرود امیرانتخابی مدیرکل سازمان میراث فرهنگی گیلان امروز در نشست خبری برگزاری جشنواره مهارت آموزی گردشگری گیلان، بیان کرد: حرکت بزرگی در کشور آغاز شده است که باعث افزایش سقف نظام آموزش های مهارتی است زیرا نظام آموزشی در کشور دچار چالش جدی شده است.

وی افزود: مشکل اساسی نظام آموزشی ما این است که تمامی آموزش ها در دانشگاه ها تنها جزوه محور شده است وبه همین دلیل اکنون انبوهی از فارغ التحصیلان مدرک به دست غیرکارآمد داریم. البته مقصر اصلی ایجاد این شرایط کسانی هستند که چنین سیاست گذاری هایی را ایجاد کردند.

امیرانتخابی در ادامه خاطر نشان کرد که امروزه وضعیت بحرانی را میگذرانیم و با شرایط ایجاد شده برای وضعیت نفتی نمیتوانیم به روند سابق عمل کنیم و باید روستائیان را تجهیز کنیم تا بتوانند در فردای تحریم از شرایط و امکانات موجود نهایت استفاده را ببرند.

جشنواره بزرگ مهارت آموزی گردشگری گیلان

هر گردشگر جای یک بشکه نفت

انتخابی در پاسخ به این سوال که چه تدبیری برای ترک نکردن روستاها و مهاجرت به شهرها دیده شده است، گفت: اساسا اینکه ما در روستاها دخالت مستقیم داشته باشیم پسندیده نیست. ما تنها میتوانیم شرایط ورود گردشگران به روستاها و استان را فراهم کنیم و در همین زمینه باید بداینم که هرگز گردشگر داخلی نمیتواند پاسخ‌گوی انتطارات ما باشد بلکه هدف ما باید ایجاد شرایط و امکانات برای آمدن گردشگران خارجی به این استان باشد.

ثبت ماسوله به عنوان شهر جهانی

وی گفت: مهم ترین کاری که میتوان برای ورود گردشگران خارجی انجام داد ثبت ماسوله به عنوان شهر جهانی است تا به این طریق بتوانیم شمار گردشگران را که امروزه ۲۰۰۰ نفر است به ۲ میلیون گردشگر ارتقا دهیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در رابطه با ثبت ماسوله گفت: دلیل تلاش ما برای ثبت ماسوله این است که گردشگران خارجی به نیت دیدن آثار و بناهای ثبت شده جهانی وارد کشور می‌شوند و با این ترفند ما میتوانیم گردشگران را به ماسوله بیاوریم که البته ثبت ماسوله به عنوان شهر جهانی پروسه ای است که ممکن است ۵ تا ۱۰ سال زمان ببرد چون باید اقداماتی انجام شود.

امیرانتخابی در پاسخ به مسئله عدم وجود تابلوها و تبلیغات کافی برای معرفی مناطق گردشگری در سطح شهرها اعلام کرد: متاسفانه ما هیچ برنامه ریزی برای گردشگر داخلی نداریم و تنها طبیعت و آب و هوای گیلان است که گردشگر را به سمت خودش میکشد.

وی در ادامه گفت: در استان گیلان ۱۸۰۰ اثر تاریخی به ثبت رسیده شده، همچون مقبره دکتر حشمت یا مدرسه فروغ وجود دارد اما هیچ گونه معرفی و تبلیغاتی از ورودی شهرها به سمت این آثار وجود ندارد.

گردشگر ولی نعمت ما است

در انتها امیرانتخابی با بیان اینکه باید از ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک استفاده درست شود گفت: باید برای چنین موقعیتی رویدادهایی تعریف شود تا گردشگر خارجی وارد شوند و بدانیم تا زمانیکه فقط خودمان از این استان استفاده میکنیم به جایی نمیرسیم.

وی گفت: باید همگی شهروندان یاد بگیریم که گردشگر ولی نعمت ما است و متاسفانه ما زمانی به این باور خواهیم رسید و قدر گردشگر را خواهیم دانست که کارد به استخوان برسد. بنده یقین دارم اگر گیلان در هر کجای دیگری بود گلستان می‌شد، شاید اگر منابع نفتی ما قبل تر قطع میشد امروزه شرایط بهتری در زمینه گردشگری میداشتیم.

در انتها امیرانتخابی گوشزد کرد که هرجا که دولت دخالت می‌کند کار را خراب می‌کند و مسائل فرهنگی هم چیزی نیستند که دولت توان دخالت در آنرا داشته باشد پس باید خودمان مسئولیت پذیر باشیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه