۶۰ درصد از اعتبارات وزارت ارشاد در استان ها هزینه می شود/روستاهای هرمزگان از ظرفیت بالایی برخوردارند
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی مساجد کشور گفت: در گذشته فقط حدود ۳۰ درصد اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شهرستان ها و استان هزینه می شد ولی در حال حاضر این رقم به ۶۰ درضد رسیده است.
![60 درصد از اعتبارات وزارت ارشاد در استان ها هزینه می شود/روستاهای هرمزگان از ظرفیت بالایی برخوردارند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/xLVgmPHf8BrW/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4qxOr1FguFd/%D8%AD%D8%AC%D8%AA+%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85+%D9%88+%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86+%D8%AD%D8%A8%DB%8C%D8%A8+%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه منطقه ای خوشه های خلاقیت روستا در روستای بازیاری شهرستان میناب با اشاره به اینکه روستاهای استان هرمزگان از یک ظرفیت و توانای بسیار بالای برخوردار هستند گفت: هر ایرانی از یک ذهن خلاق برخوردار است و این می تواند کشور ما را نیز به تعالی برساند.
وی افزود: اعتبارات ما نسبت به گذشته کاهش یافته است و این مربوط به اعتبار کلی کشور است نه در یک حوزه خاص باشد و ما باید با واقعیتی که هست روبرو شویم.
وی عنوان کرد: بحثی که در حال حاضر مطرح است اینکه همان اعتباراتی حداقلی که وجود دارد به سمت استانها، شهرستانها و روستاها سوق بدهیم.
وی اضافه کرد: در یک بازه زمانی حدود ۳۰ درصد اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای استان ها و شهرستان ها می رفت. ولی در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد اعتبارات ما در استان ها هزینه می شود و در ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد این رقم یه بیش از ۷۰ درصد رسیده است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی مساجد کشور عنوان کرد: آن هزینه ای هم که در مرکز می ماند صرف حقوق و مسائل جاری می شود.
حجت اسلام و مسلمین ارزانی ادامه داد: یکی از افتخارات روستای بازیاری شهرستان میناب این است که اصل خلاقیت، نوآوری و ابداعات آن هستند که بحث بسیار مهمی است.
ارسال نظر