English

دستیار ویژه رئیس جمهوری تاکید کرد:

موسسات کرد شناسی ومطالعات باستانی در کردستان تاسیس شود

دستیار ویژه رئیس جمهوری در آیین کنگره بین المللی مشاهیر کرد بر تاسیس موسسات کرد شناسی ومطالعات باستانی تاکید کرد.

موسسات کرد شناسی ومطالعات باستانی در کردستان تاسیس شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حجت الاسلام علی یونسی امروز سه شنبه درآیین افتتاحیه کنگره بین المللی مشاهیر کرد اظهار داشت: تلاش انقلاب اسلامی این بوده که مهربانی و گذشت در کشور زنده شود و این اتفاق تا حدود زیادی روی داده است.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور مذاهب واقلیت های دینی ومذهبی تصریح کرد: هر جایی که ایران در طول تاریخ مورد تجاوز و اشغال قرار گرفته بخشی از آثار منفی آن در منطقه مورد نظر باقی مانده اما در کردستان و منطقه زاگرس این اتفاق روی نداده است.

وی یادآور شد: کردستان و بخش‌هایی زیادی از زاگرس به دلیل ویژگی‌های شخصیتی و فرهنگی و موقعیت خاص جغرافیایی از این قاعده مستثنی است چراکه دشمنان نتوانسته اند مردم این مناطق را زیر سیطره خود ببرند.

حجت الاسلام یونسی زاگرس نشینان اعم از کُرد و لُر و لک را خاستگاه تمدن ایران و حافط اخلاق ایرانی توصیف کرد.

وی با بیان اینکه تلاش دشمنان این است که مردم ایران را بی هویت و بی شناسنامه معرفی کنند اضافه کرد: همه باید نسبت به این امر هوشیار بوده و در دام توطئه دشمنان نیفتیم.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور مذاهب و اقلیت‌های دینی و مذهبی تاکید کرد: دشمنان می‌خواهند مردم ایران را در مقابل هم قرار داده و نفرت پراکنی و دشمنی را در بین مردم ایجاد کنند و ما باید هم گذشته و تاریخ خود را بدانیم، ضمن اینکه تاریخ و سرزمین خود را به دیگران بشناسانیم.

حجت الاسلام یونسی با بیان اینکه نسل جدید بدانند در این منطقه نام آورترین ملت، ایرانی‌ها هستند، افزود: زمانیکه هیچ نامی از قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها و ملت‌ها نبود ایرانی‌ها بودند که درخشیدند و اولین تمدن، ملت و امپراطوری جهان را تشکیل دادند.

وی یادآور شد: در دوره هخامنشیان کوروش جهان را فتح کرد و دولتی بدون خونریزی و متشکل از قوم کُرد و فارس تشکیل داد، همچنانکه بزرگترین تمدن آن روز را در منطقه بین النهرین ایجاد کرد.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور مذاهب و اقلیت‌های دینی و مذهبی تاکید کرد: ملتی نام آور می‌شود که مردان و زنان نامدار داشته باشد، ضمن اینکه حرمت بزرگان و مشاهیر را نگه دارد و مردم کرد این ویژگی را دارند.

حجت الاسلام یونسی بر دایر شدن موسسات کرد شناسی و مطالعات باستانی در کردستان و عدالت در گزینش نخبگان تاکید کرد و افزود: همت و تلاشی جدید داشته باشیم و خود را در بار دیگر به ملت و جهان بشناسانیم.

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی مشاهیر کُرد با حضور جمعی از مسئولان داخلی و خارجی و نام‌آورانی همچون «مظهر خالقی» در تالار مولوی دانشگاه کردستان آغاز شد.

قرار است در انتهای نخستین کنگره مشاهیر کُرد از نام‌آوران عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی، موسیقی و علمی کُرد تجلیل شوند.

از سری برنامه‌های جانبی کنگره در روز سه شنبه هم برگزاری کنسرت شهرام ناظری و سعدون کاکایی است که به صورت مجزا در ۲ سانس در سالن آزادی به اجرای برنامه می‌پردازند.

اکران فیلم سینمایی زر ساخته کاظم اوز از فیلمسازان مطرح کُرد ترکیه در روزهای ۱۱ و ۱۲ تیر در سینماهای بهمن سنندج و کردستان مریوان و برگزاری نشست تخصصی با کارگردان این فیلم از دیگر برنامه‌های جانبی کنگره است.

اختتامیه این کنگره فردا چهارشنبه ۱۲ تیر در دانشگاه کردستان با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه