English

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت مغان:

۴۹ دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشت و صنعت مغان افزوده شد

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: ۴۹ دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشت و صنعت مغان افزوده شد.

۴۹ دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشت و صنعت مغان افزوده شد

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، جلال گلچین در خصوص تحویل تراکتورهای خریداری شده و اضافه شدن آنها به مکانیزاسیون شرکت خبرداد و اظهار کرد: طبق بررسی های بعمل آمده و اعلام نیاز واحدهای زراعی و باغی شرکت و با عنایت ویژه ژائله رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تصمیم برآن شد که جهت تسریع در کارها و بهره وری مناسب در امورات کاشت، داشت و برداشت تعداد ۴۹ دستگاه تراکتور خریداری شود و خوشبختانه کارخانه تراکتور سازی ایران در راستای حمایت از تولید ملی در سریع ترین زمان ممکن و در طی دو روز گذشته ۲۴ دستگاه از تراکتور ها را تحویل شرکت داد و مابقی در روزهای آتی به ناوگان شرکت کشت و صنعت مغان افزوده خواهد شد.

وی بیان کرد: جهت انجام بموقع عملیات زراعی نیاز به افزایش ضریب مکانیزاسیون و تجهیز تراکتور و ادوات پشت بند داریم که خوشبختانه در این راستا دو راهکار مهم را در پیش گرفته و اجرایی می نماییم.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به راهکار اول اشاره کرد و گفت : خرید تراکتورها و ادوات پشت بند است که در طی یک ماه اخیر تعداد ۴۹ دستگاه تراکتور ۳۹۹ با قدرت ۱۱۰ اسب بخار از محصولات شرکت تراکتورسازی ایران(تبریز) بصورت نقدی به ارزش ۸۵ میلیارد ریال خریداری و تاکنون ۲۴ دستگاه آن تحویل شرکت گردیده است و مابقی انشالله در روزهای آتی وارد عملیات زراعی شرکت خواهد شد.

گلچین تصریح کرد: برای استفاده بهینه از تراکتورها و کمباین ها در سالجاری انواع ادوات خاک ورزی،کاشت، داشت و برداشت به تعداد تقریبی یکصد دستگاه از قبیل دیسک سنگین ۱۰ دستگاه، انواع نشاکار گوجه فرنگی و چغندرقند ۱۱ دستگاه، بذرکارهای ذرت و چغندرقند ۱۸ دستگاه، کودکارهای ذرت و چغندرقند ۱۸ دستگاه، شیپر ۱۰ دستگاه، هد برداشت کلزا ۵ دستگاه و سایر ادوات زراعی خریداری و وارد عملیات تولیدی نموده است.

وی افزود : در نظر داریم برای بهبود مضاعف در عملیات طی روزهای آتی نسبت به خرید انواع ادوات پشت بند از قبیل سمپاش، چیزل، لولر، گاوآهن، دیسک سبک، کودپخش کن دامی و... اقدام نمائیم.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد : در راهکار دوم آغاز تعمیر اساسی تراکتورهای راکد و تحت تعمیر می باشد که برای تعمیر اساسی تراکتورهای سبک و نیمه سنگین با خرید قطعات مورد نیاز توسط تیم تعمیراتی خود شرکت اقدام شده و تداوم خواهد داشت و برای تراکتورهای سنگین کلاس نیز مقرر شد نمایندگی انحصاری آن (شرکت جاهد وابسته به جهاد کشاورزی) قطعات را تامین نموده و هم اکنون نیز تیم تعمیراتی نمایندگی در شرکت مستقر شده و تعمیرات و راه اندازی را آغاز نموده اند که با شرایط بوجود آمده و به همت همکاران و متخصصان این حوزه ضریب مکانیزاسیون شرکت به عدد یک نزدیک خواهد شد.

گلچین تاکید کرد:امیدواریم با همت کلیه کارکنان زحمتکش شرکت، شاهد شکوفایی بیش از پیش بوده و به همت و تلاشهای مستمر گام موثرتری در خودکفایی منطقه و میهن عزیزمان برداشته باشیم.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه