دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان همدان مطرح کرد:
اقدامات لازم به جهت کاهش سوانح رانندگی
دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان همدان با اشاره به راهکارهای کاهش تلفات رانندگی، از اقدامات لازم و صورت گرفته به جهت کاهش سوانح رانندگی در استان، سخن گفت.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، کیوان کاظمی، دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان همدان در اولین نشست راهبردی وضعیت سوانح استان همدان با اشاره به اقدامات به جهت کاهش سوانح رانندگی، گفت: سال گذشته ۶۱ تن در سوانح درون شهری استان همدان جان باختند که شهرستان همدان با ۳۵ تن، ملایر هشت فوتی، بهار ۶ فوتی و اسدآباد پنج فوتی بیشترین سهم را در این آمار دارند.
اقدامات لازم به جهت کاهش سوانح رانندگی
کاظمی افزود: نصب دوربین ترافیکی در چهار خیابان منتهی به میدان امام، کاهش دو طرف عرض معبر از جمله در بلوار ارم، باریک کننده های عرض معبر، ساخت میدان برای آرام سازی ترافیک و ایمن سازی مدارس حاشیه معابر را از جمله اقدامات به جهت کاهش تصادفات عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات لازم به جهت کاهش سوانح رانندگی، مطرح کرد: ۱۰ دستگاه دوربین ثبت تخلف در سطح شهر نصب شده که پنج مورد آن بهره برداری و پنج دستگاه دیگر تا پایان امسال بهره برداری می شود.
مدیر کل دفتر فنی استانداری همدان گفت: میزان سوانح فوتی در سال ۹۷ نسبت به سال ماقبل ۱۹.۷ درصد کاهش داشته است در حالیکه برنامه دولت کاهش سالانه ۱۰ درصد از آمار متوفیان است.
کاظمی مستقیم ادامه داد: بیشترین میزان مصدومان سوانح رانندگی مربوط به ماه های تیر، مرداد، شهریور و مهر است که علت آن افزایش مسافرت ها در این ماه ها است.
وی با اشاره به اقدامات لازم به جهت کاهش سوانح رانندگی، افزود: ۲۷ درصد متوفیان سوانح درون شهری را راکبان موتور سیکلت، سه درصد ترک نشینان موتورسیکلت و ۵۶ درصد را عابران تشکیل می دهند.
راهکارهای کاهش تلفات رانندگی
دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان همدان درباره راهکارهای کاهش تلفات رانندگی گفت: برای کاهش متوفیان طرح هایی همچون آرام سازی سطح یک و دو، نصب تجهیزات الکترونیکی، باریک کننده عرضی، لرزانده عرضی، نصب و تعمیر تابلوها، خط کشی عابر پیاده، تعمیر و نگهداری پل ها، نصب دوربین های ثبت تخلف در سطح شهر صورت گرفته است.
کاظمی مستقیم بیان کرد: بیش از هفت درصد درآمد ناخالص ملی صرف هزینه های ناشی از سوانح رانندگی می شود در حالیکه این آمار در دیگر کشورها ۲ درصد است.
وی با اشاره به اقدامات لازم به جهت کاهش سوانح رانندگی، ادامه داد: دومین عامل مرگ و میر در کشور بعد از سکته ، سوانح رانندگی است در حالیکه نقش سوانح در مرگ و میر در کشورهای خارجی رتبه هشتم را دارد.
ارسال نظر