رشید حیدری مقدم عنوان کرد:
بهره از تمام پتانسیل دانشگاه در برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت
رئیس ستاد اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت، از به کارگیری تمام پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی در این جشنواره خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، رشید حیدری مقدم، رئیس ستاد اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی با اشاره به بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت، نسبت به پرسش طرح شده مبنی بر اینکه آیا از پتانسیل های دیگر استان در حوزه قرآنی مانند مرکز همایش های قرآنی بهره می بریدبا که خیر؟ عنوان کرد: بر آن داریم از تمام پتانسیل موجود در دانشگاه و دانشجوها برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره استفاده کنیم.
بهره از تمام پتانسیل دانشگاه در برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت
حیدری مقدم افزود: نگاهمان بر این است که با استفاده از نگاه معنوی که در داخل دانشگاه است، حداکثر بهره برداری را از فضای موجود در دانشگاه داشته باشیم.
وی عنوان کرد: امکانات دانشگاه بوعلی، و علوم پزشکی جهت برگزاری موفق این جشنواره کفایت می کند و در عین حال تلاشمان بر این است که حدکثر اتفاق در دانشگاه صورت گیرد تا از فضای معنوی موجود بتوانیم استفاده کنیم تا دانشجویان دانشگاه درگیری بیشتری را در این فضا داشته باشند.
سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز با اشاره به بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت، مطرح کرد: با ایجاد فضاهایی پرشور در مسابقات قرآنی و به برکت قرآن در کشور می توان از آسیب های اجتماعی جلوگیری کرد.
سیما سادات لاری افزود: تعداد شرکت کننده های این دوره از مسابقات ۸۲۵۸۲ نفر رشته بوده است که از این میان ۴۶۵۵۴ نفر کارمند، ۴۷۶۲ استاد و نفر رشته و ۳۱۲۶۶ دانشجو است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم این آمار را نسبت به سال گذشته مقایسه کنیم، رشد شرکت کننده های اساتید 142 درصد و رشد کارمندی نیز 23 درصد بوده است و در مجموع رشدی 29 درصدی نسبت به سال گذشته داشته ایم و این از اهدافی بوده است که درنظرگرفته بودیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با مقایسه این جشنواره نسبت به سال 1394 گفت: جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با رشدی 359 درصدی همراه بوده است که بسیار حائز اهمیت است.
لاری با اشاره به مسابقات قرآن و عترت در همدان گفت: این مسابقات در 7 بخش آوایی هنری ادبی معارفی پژوهشی فناورری و تیمی برگزار شده است و مسابقات این دوره حفظ کل، قرائت، ترتیل و مسابقات تیمی خواهد بود
وی افزود: مسابقات در دوقسمت برگزار شد، داوران آبان ماه 17 نفر بودند و مجموع داوران آبان و مهر 35 نفر بوده است و به عبارت دیگر 18 داور مربوط به دوره قبل بوده و 13 نفر مربوط به دوره جدید بوده است
وی عنوان کرد: داوران از میان اساتید برجسته قرآنی هستند و حدود 1/5 از داوران از میان اساتید قرآنی بوده اند.
لاری افزود: همیشه اینگونه بوده است که به موازات جشنواره، کارگاه هایی را برگزار می کنیم؛ علاوه بر آثاری که برگزیده می شود و تقدیری که صورت می گیرد، 11 کارگاه نیز در این سه روز جشنواره برگزار خواهد شد؛
در سال گذشته تعداد کارگاه هایی که برگزار شد، 3 کارگاه بود که در سال جاری با رشدی 3.5 درصدی همراه بوده و به 11 کارگاه رسیده است و این موضوعی ارزشمند بوده که به جشنواره قرآن وعترت معنا و مفهومی وسیعتر خواهد بخشید.
لاری افزود: این مسابقات در 7 بخش و 44 رشته بوده است و بخش آوایی 15 رشته( قرائت و تحقیق، قرائت و ترتیل، ترجمه خوانی، حفظ یک جز، حفظ سه جز، ینج جز، ده جز، 15 جز و 20 جز و حفظ کل، دعا، مناجات خوانی، آئین سخنوری، همخوانی و تواشیح ...)
وی مطرح کرد: در بخش معارف قرآنی این مسابقات شامل 9 رشته بوده است که آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و ترتیل قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی قرآنی از رشته های مورد نظر است.
لاری با اشاره به بخش پژوهشی که شامل 4 رشته مقاله نویسی، تالیف کتاب، بررسی و نقد کتاب، تلخیص کتاب، است، مطرح کرد: بخش چهارم شامل تولید اپلیکیشن و کانال های مجازی قرآنی و پنجمین بخش شامل بخش ادبی که شعر کلاسیک، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی و فیلمناممه نویسی است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: ششمین بخش مسابقات قرآن و عترت، بخش هنری است که شامل 9 رشته خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، طراحی پوستر، نمایش و ... است و هفتمین بخش نیز شامل بخش تیمی است.
ارسال نظر