با حضور ۱۷۸ تیم؛
مسابقات استانی مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکت های آب وفاضلاب در اصفهان برگزار شد
مرحله اول مسابقات استانی مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکتهای آب وفاضلاب کشور با حضور ۱۷۸ تیم در اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مرحله اول مسابقات استانی مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکتهای آب وفاضلاب کشور با حضور ۱۷۸ تیم در تاریخ ۲۱ الی ۲۳ مهرماه در دو بخش تئوری و عملی در اصفهان برگزار شد.
۴۰ تیم در بخش نصب انشعاب آب، ۲۱ تیم در بخش نصب انشعاب فاضلاب ، ۴۵ تیم در بخش تعمیرات خطوط لوله، ۳۸ تیم در بخش عیب یابی مدارهای فرمان در تابلوهای برق و ۳۴ نفر در بخش آزمون پارامترهای شیمیایی نمونه آب شرکت کردند.
پس از برگزاری مرحله اول مسابقات استانی ۸ تیم در هر بخش بعنوان برگزیده شناخته شدند که در تاریخ یکم آبان ماه رقابت نهایی بمنظور انتخاب ۵ تیم برای راهیابی به مرحله بلوکی انجام گرفت. در نهایت در بخش تعمیرات خطوط لوله آب شرکت آبفا روستایی اصفهان به مرحله بلوکی راه یافت و تیمهای آبفا منطقه ۳ ویک به ترتیب به مقام های دوم و سوم دست یافتند.
در بخش نصب انشعاب آب تیم آبفا خوروبیابانک به مرحله بلوکی رسید و تیمهای آبفا روستایی اصفهان و آبفا نجف آباد در رده های بعدی قرار گرفتند.
در بخش نصب انشعاب فاضلاب تیم آبفا کوهپایه به مرحله بلوکی راه یافت و تیم های آبفا منطقه یک و آبفا روستایی خوروبیابانک به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.
در بخش عیب یابی مدار فرمان تابلوهای برق تیم آبفا لنجان به مرحله بلوکی صعود کرد و تیم های آبفا ستاد مرکزی و تصفیه خانه فاضلاب شمال به ترتیب به مقامهای دوم و سوم رسیدند.
در بخش آزمون کنترل شیمیایی آب خانم محدثه السادات شاهمردای و شیما شاپور بلند به مرحله بلوکی راه یافتند و سید محسن حسینی و ریحانه نصر اصفهانی مقام دوم و فاطمه عقدایی و مریم پور عباسی به مقام سوم دست یافتند.
گفتنی است؛ در مرحله بلوکی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با شرکتهای آبفا یزد،کاشان،کهگیلویه وبویرآحمد و چهارمحال و بختیاری در گروه با یکدیگر به رقابت می پردازند.
بهره برداران شرکت آبفا استان اصفهان در حالی در مسابقات مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکتهای آب وفاضلاب کشورحضور یافتند که در چند سال اخیر به رغم محدودیتهای منابع آبی به خوبی توانستند آب شرب مشترکین را به صورت پایدار تامین کنند، که این مهم ناشی از مهارت بهره برداران در استفاده بهینه از تاسیسات و منابع بوده اما با این وجود برگزاری این مسابقات بسیار موثر در ارتقاء مهارت بهره برداران در زمینه ارائه خدمات بهینه به مشترکین می باشد در این زمینه باقری مدیر آبرسانی شرکت آبفا استان اصفهان برگزاری مسابقات مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکتهای آب و فاضلاب کشور را امری بسیار ارزشمند دانست و عنوان کرد: با برگزاری این مسابقات قطعا ارائه خدمات بسیار مطلوبتر و بهتر از گذشته در اختیار مشترکین قرار می گیرد چراکه برگزاری این مسابقات در ارتقاء دانش بهره برداران بسیار موثر می باشد.
عضو کمیته علمی و اجرایی مسابقات مهارتهای فنی و تخصصی بهره برداری شرکتهای آب و فاضلاب کشورگفت: قطعا برگزاری این مسابقات در نهایت افزایش سرعت عمل ،استفاده از تجهیزات به روز، افزایش کیفی سطح خدمات را بهمراه دارد که این امر هدف غایی فعالان صنعت آبفا در اصفهان می باشد..
وی افزود: باید نظارت ها بر انجام فعالیتهای در بخش بهره برداری بیش از گذشته باشد تا بهره برداران در حین انجام وظایف محوله تمام نکات علمی ، تخصصی ، ایمنی و استاندارد را به خوبی رعایت کنند تا شاهد ارائه خدمات بیش از پیش به مردم باشیم.
باقری پیرامون تعمیرات خطوط آبرسانی که یکی از محورهای جشنواره بوده است اظهار داشت:دردهه های گذشته تعمیر خطوط آبرسانی بسیار زمانبر بوده در حالیکه هم اکنون تعمیرات خطوط آبرسانی در کمترین زمان ممکن انجام می شود و نهایت بیش از ۲ ساعت زمان نمی برد که این مهم در جلب رضایت مردم امری بسیار اثر گذار بشمار می آید.همچنین عامل بسیار مهمی هم در کاهش هدر رفت آب محسوب می شود.
در این میان جعفری معاون بهره برداری شرکت آبفا روستایی استان اصفهان برگزاری این مسابقات را بسیار تاثیر گذار در اجرای اصولی پروژه ها برشمرد و گفت: برگزاری این مسابقات منجر می شود کارشناسان علاوه بر مرور دستورالعمل های پنج گانه شرکت مهندسی آب وفاضلاب که بمنظور اجرای صحیح پروژه ها تدوین نموده با فضای عملیاتی اجرا پروژه ها بیش از پیش آشنا شوند به گونه ایی که در ترسیم طرحها محدودیهای اجراء را بخوبی لحاظ نمایند.
عضو کمیته علمی ، اجرایی این مسابقات در ادامه افزود: مشاهدات حاکی ازآن است شرکت کنندگان در مسابقات مهارت سعی در انجام محورهای مسابقه به صورت علمی ، تخصصی و استاندارد دارند که این رویه در صورت نهادینه شدن ارتقاءکیفی خدمات را بدنبال دارد.
وی تحلیل نتایج مسابقات را بسیار موثر در شناسایی نقاط ضعف و قوت بهره برداران دانست و خاطر نشان ساخت: با تحلیل و بررسی نتایج مسابقات می توان راهکارهایی جهت رفع نقاط ضعف ونیز ارتقاء نقاط قوت مدنظرقرار داد.
اینها در حالی از سوی معاون بهره برداری شرکت آبفار روستایی اصفهان عنوان شد که از جمله اهداف برگزاری این مسابقات ایجاد بستر مناسب جهت پیشبرد شرکت های آب و فاضلاب، تهیه استانداردهای لازم برای انجام فعالیت های حوزه صنعت آب و فاضلاب، ایجاد انگیزه و روحیه نشاط در بین کارکنان، توسعه مشارکت جمعی ، انتقال تجربیات اجرایی و عملیاتی همکاران در سطوح مختلف، ارتقاء دانش و مهارت فنی اکیپ های عملیاتی، شناخت دقیق نقاط ضعف و قوت عملیات اجرایی ، توسعه کار تیمی و یافتن استعدادهای ویژه ، ارتقاء وضعیت ایمنی کارگاه ها، آموزش های عملی جهت افزایش سرعت، دقت و کیفیت انجام کار و بکارگیری و معرفی تجهیزات نوین عنوان گردید.
ارسال نظر