سرهنگ مهدی نیکبخت:
واژگونی خودرو در هرمزگان یک کشته و ۲ مجروح بر جای گذاشت
سرپرست پلیس راه هرمزگان از وقوع حادثه رانندگی با یک کشته و ۲ مجروح در محور کوه گنو خبر داد.
![واژگونی خودرو در هرمزگان یک کشته و ۲ مجروح بر جای گذاشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/vVradDQL1Vbs/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2JSHaELFFQK/%D9%88%D8%A7%DA%98%DA%AF%D9%88%D9%86%DB%8C+%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88+%D9%BE%DA%98%D9%88+%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سرهنگ مهدی نیکبخت سرپرست پلیس راه هرمزگان، گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر حادثه رانندگی در محور ابتدای کوه کنو بندرعباس بلافاصله مأموران به محل اعلامی اعزام شدند.
وی افزود: مأموران با حضور در صحنه مشاهده کردند یک دستگاه پژو پارس به دلایل نامعلومی واژگون و به پایین دره سقوط کرد که بر اثر این سانحه راننده خانم خودرو در دم جان باخت و ۲ سرنشین آن که دختربچه های ۲ و ۶ ساله بودند نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.
سرپرست پلیس راه هرمزگان به منظور پیشگیری از وقوع خطرات و حوادث ناگوار جاده ای به رانندگان خودروها توصیه کرد که با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به حقوق خود و دیگران احترام بگذارند و از مواردی که موجب غفلت و حواس پرتی آنان در رانندگی می شود، پرهیز کنند.
ارسال نظر