در راستای طرح خیرین علمی؛
ثبت نام ۲۰۰ فرهنگی خیر هرمزگانی در سامانه همگام
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: تاکنون ۲۰۰ فرهنگی خیر استان با ثبت نام در سامانه همگام، آمادگی خود را برای برگزاری کلاس های جبرانی و تقویتی در مدارس هرمزگان اعلام کرده اند.
![ثبت نام 200 فرهنگی خیر هرمزگانی در سامانه همگام](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/M1fThLT2OyUT/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8Qj3jV9F4DQ/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3+%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، موسی دادی زاده سرخائی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: تاکنون ۲۰۰ فرهنگی استان با ثبت نام در سامانه همگام، آمادگی خود را برای تدریس و برگزاری کلاس های جبرانی و تقویتی در مدارس هرمزگان خصوصا مدارس روستائی، اعلام کرده اند.
وی با بیان اینکه استفاده از فرهنگیان برای برگزاری کلاس های فوق برنامه مدارس شهری و روستائی در ارتقاء و پیشبرد اهداف آموزشی مدارس مؤثر بوده است، اظهار داشت: طرح خیرین علمی چندسالی است که در استان هرمزگان کلید خورده است و فرهنگیان خیر به دانش آموزان نیازمند که توانائی استفاده از کلاس های فوق برنامه و تقویتی را ندارند، به صورت رایگان کلاس جبرانی و تقویتی برگزار می کنند.
وی افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰ فرهنگی استان هرمزگان با مراجعه به سامانه همگام و پرکردن فرم خاص خیرین علمی، آمادگی خود را برای برگزاری کلاس های درسی اعلام کردند.
دادی زاده ادامه داد: فرهنگیان رسمی، پیمانی، حق التدریس، دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان علاقه مند برای شرکت در این فعالیت خیرخواهانه می تواند نام نویسی خود را در سامانه همگام انجام دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان اضافه کرد: با توجه به اجرای برنامه های متنوع کیفیت بخشی آموزش مدارس، بررسی وضعیت مدارس لازم التوجه آموزشی و ارتقای میانگین نمرات و همچنین درصد قبولی دروس نهایی به همت فرهنگیان خیر تلاشگر و نیک اندیش استان، کلاس های تقویتی و جبرانی در مدارس متوسطه نظری استان در حال برگزاری است.
دادی زاده تصریح کرد: تا کنون در مناطق مختلف استان به ویژه بخش های روستایی ناحیه یک بندرعباس، هرمز، سندرک و رودان بیش از ۴۰۰ ساعت کلاس تقویتی در تمامی دروس برگزار شده است.
این مسئول خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این کلاسهای تقویتی، افزایش سطح علمی دانشآموزان روستایی و همسانسازی با دانشآموزان مدارس سطح شهر است چرا که امکانات محدودتر روستاها نسبت به شهر هرگز نباید مانع پیشرفت تحصیلی دانشآموزان شود.
ارسال نظر