در دبستان شهید محمد سعید آل طاها پردیسان قم؛
بزرگداشت شهادت سردار بزرگ انقلاب، سردار سپهبد سلیمانی برگزار شد
بزرگداشت شهادت سردار بزرگ انقلاب، سردار سپهبد سلیمانی و همچنین شهدای سانحه هوایی در دبستان شهید محمد سعید آل طاها در پردیسان قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج قم، در این مراسم که با قرائت قرآن توسط قاری بین المللی و بیاتی یکی از مداحان اهل بیت(ع) برگزار گردید، مقام شهید مقاومت و شهدای سانحه هواپیمایی توسط دانشآموزان گرامی داشته شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید رضا فاطمینیا در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار قاسم سلیمانی عنوان کرد: ایشان شهید مقاومت و ایستادگی در برابر ستمگران و ظالمان بود و اجری کمتر از شهات برای او در نظر گرفته نشد.
این امام جماعت فعال در منطقه پردیسان افزود: او متعلق به جهان اسلام است و مجاهدتهای فراوانی در ۸ سال دفاع مقدس و مناطق سوریه و عراق بر علیه داعش دارد.
وی گفت: فرشتگان الهی در درگاه خداوند، به شمارش ثواب و پاداش اعمال نیک انسان میپردازند اما در برابر مجاهدین در راه خدا و شهداء، قادر به شمارش اجر و پاداش آنها نیستند.
وی تصریح کرد: امام صادق(ع) میفرماید که برترین و سعادتمندترین انسانها افرادی هستند که جان و مال خود را در راه خداوند تقدیم میکنند، این روایت خود بیانگر جایگاه والای شهداست.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمی نیا عنوان کرد: انسانهای آزاده و وارسته، جان و مال خود را در طبق اخلاص قرار میدهند و در راه معبود جانفشانی میکنند.
وی بیان کرد: شهید قاسم سلیمانی، یکی از مردان آزاده خدایی است که بیش از ۴۰ سال عمر خود را برای جهاد در راه خدا و خدمت صادقانه برای مردم صرف کرد و در نهایت با ساده زیستی و عشق به ولایت و مردم به شهادت رسید.
این استاد اخلاق گفت: هیچ ثروتی در دنیا، در مقایسه با جان انسان نیست و از دست دادن عزیزان، همواره تلخ و دردناک است، اما شهدای عزیز در نزد خداوند بهترین پاداش را میگیرند.
وی ادامه داد: شهیدان، زنده و ناظر اعمال ما هستند، مبادا دست از ارزشهای دینی و اخلاقی و انقلابی برداریم و مسیر واقعی را گم کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمی نیا تاکید کرد: شهیدان در وصیتهای خود، مردم را به پاسداری از آرمانهای اسلامی و انقلابی دعوت میکنند و مبادا ما نسبت به توصیههای آنان، بی تفاوت باشیم.
وی عنوان کرد: آنها برای صیانت از دین و انقلاب و حفظ آرامش و امنیت ما، به جهاد پرداختند و با شجاعت و رشادت پا به میدان نبرد نهادند و در این راه جان خود را از دست دادند.
این امام جماعت فعال در منطقه پردیسان خاطرنشان کرد: یکی از وصیتهای مهم شهدا به بانوان، حفظ حجاب است و بسیاری از آنان، چادر سیاه را با ارزشتر از خون سرخ خود توصیف کردهاند.
وی تصریح کرد: خواهران من، مبادا نسبت به خون شهداء بیتفاوت باشیم و با بیتوجهی به حجاب و عفاف در جامعه، خون آنان را پایمال کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمی نیا گفت: زندگی بدون پدر و عزیزان سخت است و خانواده شهداء، سالهاست داغهایی بر سینه دارند اما برای حفظ دین، این داغها را تحمل میکنند تا مبادا دشمن از این فرصت استفاده کند و به دین و ارزشهای ما تعرضی نماید.
وی ادامه داد: وقتی شهیدان زندهاند یعنی میتوانیم از آنها در زندگی مدد بگیریم و بخواهیم ما را از آماج گناهان و هجمههای فرهنگی نجات دهند و در امان دارند.
این امام جماعت فعال در منطقه پردیسان اظهار داشت: همچنین شهدا بر روی نماز تاکید داشتند چرا که اگر نماز قبول شود بقیه اعمال در درگاه پروردگار پذیرفته است، طبق گفته شهدا برای رهایی از مشکلات به نماز توسل کنیم و نماز را به جماعت به جا بیاوریم و در اول وقت بخوانیم و نسل جوان و فرزندان خود را با مساجد مانوس کنیم.
وی درباره زنده بودن شهدا با ذکر خاطره ای عنوان کرد: شهیدی یک دختر ۷ سالهای داشت و وقتی کارنامهاش را گرفت و به منزل رفت با دلی شکسته از نبود پدر برای امضا، درد دل و گریه کرد، او در خواب پدر را میبیند که کارنامه او را با خودکار قرمز امضا کرده است و صبح وقتی بیدار می شود کارنامه دختر امضا شده بود.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمی نیا افزود: این امضا را با ۶۰ امضای شهید تطبیق دادند و برخی از علما صحت آن را تائید کردند و دیدند امضای شهید است، هم اکنون این کارنامه در موزه شهدا نگهداری میشود و افرادی که علاقه دارند این کارنامه را ببیند میتوانند به موزه شهدا بروند.
وی گفت:این ها نشان می دهد شهدا زنده اند و آنها ارزش والایی دارند و این واقعیتی از زندگی شهید مجتبی صالحی خونساری است همه این ها واقعیت است و باید قدر شهیدان را بدانیم.
در ادامه مراسم بخشی از زندگینامه شهید سلیمانی توسط یکی از دانشآموزان قرائت شد، در این متن آمده بود:شهید سردار سپهبد سلیمانی در سال ۱۳۳۵ در شهرستان رابُر از توابع استان کرمان متولد شد او فرمانده سپاه قدس بود و دوران جنگ ایران و عراق فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله و از فرماندهان عملیاتهای والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج را بر عهده داشت.
سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ش، به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت میشدند. سلیمانی تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان میجنگید.
این شهید در سال ۱۳۷۹ش از سوی آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران، به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد. پس از ظهور داعش در عراق و سوریه، سلیمانی به عنوان فرمانده سپاه قدس با حضور در این مناطق و سازماندهی نیروهای مردمی، به مبارزه با این گروه پرداخت. او در ۱۳ دی ۱۳۹۸ توسط نیروهای امریکایی در بغداد به شهادت رسید.
او در بهمن سال ۱۳۸۹ش از سوی آیتالله خامنهای، فرمانده کل قوای نظامی ایران، درجه سرلشکری را دریافت کرد.
در میان این مراسم به سراغ چند تن از دانشآموزان رفتیم، عطیه اکبری یکی از دانشآموزان این مدرسه با قدردانی از مسئولان مدرسه در جهت برگزاری این مراسم عنوان کرد: سردار شهید قاسم سلیمانی را خیلی دوست دارم، او مرد بسیار خوبی بود و به خاطر مردم کشورش با دشمنان میجنگید و در این راه شهید شد، همه او را دوست داشتند.
فاطمه زهرا طاهری دانشآموز دیگری است که میگوید شهید سلیمانی، مردی با وقار و مهربان و خدایی بود و برای کشورش جهاد کرد، او افتخار بزرگی برای مردم ایران است.
عطیه سجادی نیز دانشآموز دیگری است که در این باره بیان کرد: دوست دارم به شهید قاسم سلیمانی بگویم خیلی دلم برای او تنگ شده است و ای کاش می توانستم او را یک بار از نزدیک ببینم و بگویم شما برای همه مردم ایران هستید و همه شما را دوست دارند و فراموش نمیکنند.
در این میان شکیلا محمدی دختر ۱۱ ساله فرزند شهید مدافع حرم، شهید خدابخش محمدی رفتیم، او دانشآموز دوست داشتنی مدرسه است، وی میگوید سه سال است پدر شهید شده و من به همراه سه برادرم همیشه به یاد پدر هستیم و یاد او را با رفتار خودمان زنده نگه می داریم و سعی می کنیم مانند پدر عاشق دین و شهادت و انقلاب باشیم.
وی گفت: دلم میخواهد دانش آموزان بدانند امثال شهید سلیمانی و پدر من برای امنیت رفته اند و میخواهند این کشور سربلند و سرافراز باشد.
ارسال نظر