English

موج در گزارشی اختصاصی بررسی می ‌کند؛

سیل مسافران و کارگران مهاجر بازگشتی در انتظار هرمزگان

علی رغم اعلام کاهش ۸۵ درصدی تعداد اتوبوس‌ها در روزهای آتی سیلی از مسافران و کارگران مهاجر به هرمزگان باز خواهند گشت.

سیل مسافران و کارگران مهاجر  بازگشتی در انتظار هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سال نو و تعطیلات نوروزی امسال در حالی شروع شد که تمام مردم کشور درگیر مسئله کرونا بودند و به دلیل پیشگری از شیوع ویروس کرونا دولت از مردم درخواست کرد که از سفر و دید و بازدیدهای عید خودداری کنند.

قابل توجه است که بسیاری از هموطنانمان به درخواست دولت عمل کردند و حتی هنگام تحویل سال بر خلاف رسوم عامه مردم که به خانه اقوام و بزرگان می روند، در خانه‌هایشان ماندند اما گویا عده ای با بی توجهی به این مسئله حتی توشه سفر خود بسته و راهی مقصدی برای تفریح و لذت بردن از تعطیلات نوروزی شدند.

حال با توجه به نزدیک شدن به پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت مسافرانی که به طور عمد برای سفر و خوشگذرانی یا سهوا و بالجبار از استان هرمزگان خارج شده بودند و از شانزدهم صنایع خرد و بزرگ کار خود را همانند روال سابق پی می گیرند و کارگران به استان بازخواهد گشت، به سراغ پایانه های مسافربری و مبادی ورودی های شهر رفتیم تا از تمهیدات انجام شده در این قسمت ها آگاه شویم.

کوروش جهانبخش، معاون حمل و نقل  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای استان هرمزگان در رابطه با این موضوع گفت: 

با توجه به بیماری کرونا و تصمیمات ستاد مدیریت ‌کرونا استان نظارت بر ترمینالهای عمومی بعهده هلال احمر است.

وی ادامه داد: در همین راستا بنا به  تعطیلات نوروز وپیش بینی سفر کارکنان و کارگران به استان و شهرستان های خود  این اداره کل جهت مستقر شدن جمعیت هلال احمر در ترمینال مسافربری و محورهای مواصلاتی استان همکاری های لازم را جهت تب سنجی مسافرین دارد.

معاون حمل و نقل  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای استان هرمزگان اظهار داشت: با مستقر شدن اکیپ هلال احمر از همه مسافرین در ترمینال مسافربری  با دستگاه تب سنج تست اولیه صورت می گیرد.

 وی در رابطه با تمهیداتی که در ترمینال بندرعباس اعمال می شود بیان داشت: تمامی ناوگان های اتوبوسی ترمینال مسافربری و همچنین محوطه و سالن انتظار مسافرین بطور مستمر ضد عفونی و گند زدایی می شوند. 

جهانبخش اعلام کرد: بیش از ۸۵ درصد سفرها ی ناوگان اتوبوسی در ورودی و خروجی های استان کاهش داشته و ناوگان سواری کرایه‌ای در سطح استان هم غیر فعال شده است.

در این بین به سراغ مدیر جمعیت هلال احمر استان هرمزگان که از ابتدای آغاز این مسئله جهانی و بحرانی شدنش در کشور زحمات بسیاری کشیدند رفتیم تا در رابطه با تمهیدات انجام شده تا کنون و برنامه های آینده جمعیت هلال احمر استان در پایانه های مسافربری اطلاعاتی کسب کنیم. 

مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در رابطه با این موضوع اظهار داشت: به دلیل این که تصمیمات در این باره توسط ستاد مدیریت بیماری کرونا گرفته می شود، بهتر است برای بدست آوردن اطلاعات در رابطه با اقداماتی که در آینده قرار است در پایانه ها و مبادی ورودی شهر در راستای پایش و غربالگری مسافران انجام شود، به سراغ فرماندار شهرستان بندرعباس یا ستاد مدیریت بیماری کرونا بروید.

وی ادامه داد: دیگر مسئله غربالگری مطرح نیست و از هشتم فرودین ماه مسئله فاصله گزاری اجتماعی مطرح شد که در این راستا ستاد مبارزه با کرونا و نیروی انتظامی باید اقدامات لازم را انجام دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان بیان کرد: در مبادی ورودی استان ها از ورود خودروهای غیر بومی و خروج خودرو های  بومی جلوگیری می شود که مجری اصلی این طرح هم نیروی انتظامی است.

وی با بیان این که جمعیت هلال اهمر هم عضوی از ستاد مبارزه با کرونا است، گفت: از روز سیزدهم به بعد بیش از ۳۰ پست غربالگری داشتیم و تا امروز مانع از ورود دوازده هزار خودرو به شهر شدیم.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه