معاون استانداری قم خبرداد؛
صادرات ۳۵۰ هزار تن کالا در سال گذشته
معاون استانداری قم گفت: سال گذشته صادرات ۳۵۰ هزار تن کالا به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار از استان قم را شاهد بودیم که این مساله ناشی از رونق تولید در استان بود.
به گزارش خبرگزاری موج قم، مهرداد غضنفری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که در سالن جلسات کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه جلسات اقتصادی استان از این پس به صورت هفتگی برگزار میشود، اظهار کرد: امیدواریم حضور فعالانه مدیران استان در این جلسات را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: فعالان اقتصادی استان قم کمکهای زیادی به بخش درمان داشتند که رقم این کمکها معنی دار بود و اقدامات زیادی در زمینه حمایت از بخش کارگر و تامین تجهیزات بهداشتی در استان صورت گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: سال گذشته به معنای واقعی، رونق تولید را در استان شاهد بودیم و هفت کارگروه فعال در زمینه اقتصادی در استان در سال ۱۳۹۸ داشتیم که ۱۰۸ جلسه با هزار و ۵۷ مصوبه برگزار کردند و ۷۳ درصد این مصوبات اجرایی شد.
وی ادامه داد: هدف گذاری سند اشتغال استان قم در سال سرمایه گذاری چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی با اشتغال زایی برای ۱۳ هزار نفر بود که بخش اعظم آن محقق شد.
غضنفری برنامه محوری را رویکرد مدیریت استان قم دانست و تصریح کرد: نرخ بیکاری در استان قم در زمستان سال گذشته تک رقمی شد، استان قم به لحاظ مطلوبیت نرخ تورم در سال ۱۳۹۸ دومین استان در کشور بود و این اتفاق به دلیل تامین مناسب کالاهای مورد نیاز مردم، نظارت مستمر و برخوردهای بازدارنده رخ داد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته شاهد وارد مدار تولید شدن ۸۰ طرح توسعه ای، تکمیل ۹۱ طرح نیمه تمام، راه اندازی ۱۷ باب مجتمع گردشگری و اقامتی و افتتاح ۱۱۵ طرح اقتصادی و تولیدی در استان قم بودیم و ۲۱۶ طرح تولیدی در سال ۱۳۹۸ در استان یا ارتقا ظرفیت و یا توسعه یافتند و یا بهره برداری رسیدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: سال گذشته اتفاق کم نظیر در بخش بانکی استان رخ داد و هفت هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط این بخش در قم پرداخت شد که سه هزار و ۵۰۷ میلیارد تومان سهم بخش تولید و دو هزار و ۵۷۴ میلیارد تومان سهم بخش خدمات بود. نسبت مصارف به منابع بخش بانکی استان قم افزایش پیدا کرده است، اما بانکهای خصوصی استان با وجود در اختیار داشتن منابع، سهم خوبی در کمک به بخش تولید ندارند.
غضنفری با اشاره به تلاش برای تحقق جهش تولید در استان قم اظهار کرد: از ابتدای سال، جلسات جهش تولید در استان برگزار شد، هدف جهش تولید، سرعت بخشیدن به تولید است و بسترسازی که سال گذشته در این زمینه صورت گرفت، امسال باید نتیجه بدهد.
وی ادامه داد: پروژههای جهش تولید در سال جاری در اولویت تامین منابع در استان قم است و این مساله باید در دستور کار مدیران در استان قرار بگیرد، مهم ترین برنامه امسال کشور، جهش تولید است و همه حوزهها باید همراهی لازم برای اجرای این برنامه را داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: باید سهمی برای زنان قمی در عرصه تولید در سال جاری در نظر گرفته شود، باید برای حضور زنان استان قم در عرصه اشتغال بسترسازی صورت بگیرد.
غضنفری با اشاره به خسارت کرونا به بخشهای اقتصادی استان قم اظهار کرد: بخشهای مختلف اقتصادی استان از جمله صنعت، گردشگری و کشاورزی از کرونا آسیب دیدند که این آسیبها احصاء شده است و باید تسهیلات به تناسب در اختیار این بخشها قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به انباشت کالاها در انبارهای واحدهای تولیدی، دیپلماسی بهداشتی و اقتصادی لازم است تا دوباره باب صادرات برای کشورهای همسایه فراهم شود.
ارسال نظر