۱۰ شهر هرمزگان در وضعیت قرمز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اکنون ده شهرستان بندرعباس، میناب، رودان، جاسک، قشم، کیش، بندرلنگه، پارسیان، بستک و خمیر در در هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شهرستانهای بندرعباس، میناب، رودان، جاسک، قشم، کیش، بندرلنگه، پارسیان، بستک و خمیر در شرایط قرمز هستند.
وی گفت: در این شهرستانهای با وضعیت قرمز دستورالعملهای بهداشتی با شدت بیشتری اجرا میشود تا سریعتر از این وضعیت خارج شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه از اول خرداد تا دیروز چهار هزار و ۳۸ مورد بستری داشتیم که یا با تشخیص قطعی به بیماری کووید ۱۹ و یا مشکوک به کرونا بودند و تحت درمان بالینی قرار گرفتند، افزود: از این شمار تاکنون سه هزار و ۳۷۸ نفر با بهبودی از بیمارستانهای استان مرخص شدند.
فرشیدی ادامه داد: ۵۲۰ نفر هم در بخشهای مختلف بیمارستانهای استان بستری هستند که حدود ۸۰ بیمار در بخش آی سی یو هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تعدادجنباختگان بر اثر کووید ۱۹ را ۳۰۹ نفر اعلام کرد و گفت:۸۰ نفر جز موارد فوتی مشکوک به کرونا هستند که جواب تست آنها منفی شده است، ولی با استفاده از سی تی اسکن و اقدامات درمانی دیگر، کرونا تشخیص داده شده است.
وی گفت: هرچند در ده روز گذشته استفاده از ماسک در استان و به خصوص شهر بندرعباس در بین مردم، کسبه، رانندگان تاکسی و در ادارات ۸۴ درصد اجباری اعلام شده است، ولی فاصله گذاری اجتماعی در استان به درستی رعایت نمیشود و هنوز تجمعات بالاتر از ده نفر، دورهمی و مراسمهای مختلف عروسی و ترحیم برگزار میشود.
فرشیدی ضمن تاکید بر استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دست و رعایت فاصله گذاری اجتماعی گفت: مردم فقط برای کارهای ضروری از منزل خارج شوند تا رفت و آمد در شهر کاهش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ماسک به طور صد در صد در کاهش انتقال بیماری کووید ۱۹ تاثیر دارد و در محیط سربسته حتما باید ماسک زده شود.
فرشیدی افزود: اگر یک بیمار از ماسک استفاده کند و طرف مقابل ماسک نداشته باشد احتمال انتقال بیماری تا ۷۵ درصد کاهش مییابد.
وی گفت: اگر دو نفر از ماسک استفاده کنند احتمال انتقال بیماری تا ۹۰ درصد کاهش مییابد و در صورتی که فاصله یک و نیم متر رعایت شود احتمال انتقال صفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اقدامات فرهنگی در رعایت بیشتر نکات بهداشتی از طرف مردم گفت: ائمه جمعه، آموزش و پرورش، بسیج محلات و بسیج ادارات میتوانند در این زمینه نقش مهمی داشته باشند.
فرشیدی افزود: مسابقات ورزشی و آزمونهای حضوری که جمعیت بالایی در یک جا هستند نباید برگزار شود.
وی گفت: همه ردههای شغلی و صنفی باید دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و به تعهد اجتماعی پایبند باشند در غیر اینصورت با آنان برخورد شود.
ارسال نظر