رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:
فصل پاییز فصل نگرانی ما از شیوع مجدد کروناست/جوانان ماسک زدن را فراموش نکنند
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با مقایسه میزان ابتلای آنفلوآنزا و ویروس کرونا تاکید کرد: ما از هم اکنون نگران فصل پاییز و شیوع توامان کرونا و آنفلوآنزا هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، دکتر فرزین رضاعی امروز سهشنبه در نشست خبری و تجلیل از خبرنگاران رسانه های استان در سنندج اظهار داشت: اکنون استان در دوره به ظاهر زرد و سفید از لحاظ ابتلا به کووید ۱۹ بسر میبرد و آمار ابتلا و مرگ و میر آن شیب نزولی پیدا کرده اما هر لحظه ممکن است با طغیان ۲۰ روزه سیاه و مصیبت بار اواخر خرداد و اوایل تیرماه را دوباره شاهد باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: کنترل سریع ویروس کرونا در این استان نشان میدهد طغیان بیماری هنوز اتفاق نیفتاده به همین دلیل ستاد مبارزه با کرونا نگران شیوع شدید آن در فصل پاییز است.
وی با اشاره به عبور سریع کردستان از موج بیماری کرونا افزود: این مساله با کمک مسوولان، خبرنگاران و مشارکت بسیار خوب مردم اتفاق افتاد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه کردستان سریعترین روند کاهش بیماری کووید ۱۹ را در کشور داشت، اضافه کرد: خیلی از استانهایی که همزمان با کردستان وضعیت قرمز داشتند هنوز هم در این وضعیت بسر میبرند.
دکتر رضاعی با تاکید بر اینکه این مساله جای خوشحالی ندارد، ادامه داد: این کاهش سریع نشان میدهد که اگر ایمنی جمعی در کار باشد، هنوز طغیان بیماری در کردستان اتفاق نیفتاده است.
وی با ابراز نگرانی از شیوع شدید بیماری در پاییز تاکید کرد: همراه شدن کووید ۱۹ با آنفولانزای فصلی باعث شدت گرفتن بیماری میشود که نگران این موج جدید و خطرناک هستیم.
دکتر رضاعی با بیان اینکه طرح این موضوع به معنای نگران کردن مردم نیست، افزود: باید حساسیت ویژهای در جامعه اتفاق بیفتد و بیان هنرمندانه آن از عهده خبرنگاران بر میآید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان مساله اصلی در حوزه سلامت را حفاظت از جان و سلامت مردم اعلام کرد و گفت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی در اوایل مرداد در سنندج خوب بود ولی رفته رفته دچار روزمرگی شده و در بسیاری از شهرهای استان بی توجهی به استفاده از ماسک فاجعهبار است.
دکتر رضاعی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک نباید مشمول روزمرگی شود، یادآور شد: انسانهای متخصص، کادر درمان و افراد مسنی بخاطر این بیماری از دست رفتند که جایگزینی آنان مستلزم سرمایه بسیار بالا و در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است.
وی در پایان به نقش خیرین در کمک های همه جانبه به دانشگاه علوم پزشکی اشاره نمود و افزود: با کمک خیرین درصدد توسعه بخش آموزش دانشگاه هستیم.
ارسال نظر