English

حسن سروری عنوان کرد:

جوانگرایی در بدنه کمیته امداد استان اردبیل

مشاور امور جوانان کمیته امداد استان اظهار کرد: همانطور که می‌دانید اهمیت و ضرورت اعتماد به جوانان و سپردن امور به آنان بارها و به کرات در رهنمودهای مقام معظم رهبری تصریح شده و در حکم انتصاب آقای بختیاری به ریاست کمیته امداد نیز تاکید مضاعف شده است.

جوانگرایی در بدنه کمیته امداد استان اردبیل

حسن سروری مشاور امور جوانان کمیته امداد استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار موج اردبیل گفت: همانگونه که مستحضر هستید اهمیت و ضرورت اعتماد و سپردن امور به جوانان بارها و به کرات در رهنمودهای مقام معظم رهبری تصریح شده و در حکم انتصاب آقای بختیاری به ریاست کمیته امداد نیز تاکید مضاعف شده است.

وی با اشاره به اهداف اصلی کمیته امداد در سالهای مقاومت اقتصادی و تولیدی در خصوص ایجاد کسب و کار بین خانواده های مددجویان تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف، کمیته امداد با دنبال کردن مدل های جدید در خصوص اشتغال زایی در بحث جغرافیای فقر و تطبیق آن با آمایش سرزمینی اقدامات قابل محسوسی انجام داده و با برگزاری کلاسهای آموزشی در راستای ایجاد اشتغال با هدف کسب درآمد پایدار و خروج از مدد جویی اقدام کرده است.

سروری گفت: در حکم انتصاب بختیاری توسط مقام معظم رهبری به سه موضوع مهم و اصلی اشاره شده است: ۱- توانمندسازی مددجویان ۲- ایجاد برنامه ریزی برای درآمد باثبات که باید با رویکرد تکریم و حرمت گذاری به تهی دستان شکل گیرد۳- استفاده از جوانان متخصص، که این مهم به عنوان یک امر ولایی همواره مورد توجه ریاست محترم امداد بوده و به منظور عینیت بخشی به این موضوع و به دنبال پیروی از فرمان رهبری درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر جوانگرایی، بختیاری طی بخشنامه ای تمامی مدیران کل کمیته امداد در سطح کشور را با خود همراه کرد و پست مشاور مدیرکل را باعنوان مشاور امور جوانان به منظور بهره گیری از ظرفیت جوانان مومن، انقلابی و متخصص تغییر داد و این همان چشم اندازی است برای گام دوم انقلاب.

مشاور امور جوانان کمیته امداد استان ادامه داد: پیرو این بخشنامه، ابلاغیه های دیگری نیز از سوی دفتر مرکزی از قبیل اختصاص ۲۰درصد از پست های مدیریتی(از سطح رئیس اداره به بالا) به جوانان(زیر ۴۰ سال) انقلابی و کارآمد در سالجاری و کاهش میانگین سن مدیریتی استان که به عنوان یکی از سنجه های ارزیابی عملکرد استان ها مد نظر بوده است.

وی گفت: با توجه به اینکه تا سال ۱۴۰۲ حدود ۶۰ درصد از کارکنان این نهاد بازنشسته خواهند شد این طرح به منظور شناسایی و پرورش نیروهای جوان متخصص برای بکارگیری ولو در سطوح مدیریت ارائه شده است. امداد استان اردبیل نیز در خصوص استفاده از ظرفیت جوانان در اداره امور امداد امام(ره) استان با تشکیل بانک استعداد جوانان، تربیت مدیران جوانان انقلابی، جوانگرایی و حتی انتصاب چند مورد از کارکنان جوان قراردادی در ماههای گذشته اقدام کرده است.

سروری تشریح کرد: در سطح استان اردبیل حدود ۴۱ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد است که از این تعداد حدود۱۵ هزار خانوار مشمول تبصره ۱۴ هستند به این معنی که با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی در شرایط فعلی و نیاز شدید مستمری دریافت میکنندکه هر خانوار یکنفره ۱۲۵هزارتومان، خانوار دونفره۲۴۸ هزار تومان، خانوار سه نفره ۳۳۲هزار وخانوارهای ۴ نفره به بالا۴۴۲هزار تومان دریافت می کنند و این پرداخت مستمری تا زمانی که بتوانند توان مالی خودرا بالا ببرند ادامه پیدا می کند.

مشاور امور جوانان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل با اعلام این که درحال حاضر حدود۲۶ هزار مددجوی عادی تحت پوشش این نهاد هستند بیان کرد: متاسفانه در سالهای اخیر این تعداد روند افزایشی داشته است ومیزان پرداخت مستمری به خانواده های ۱ تا ۴ نفر به بالا به صورت حداقل ۱۹۸ هزار تومان و حداکثر ۶۱۷ هزار تومان می باشد.

وی اذعان کرد: علاوه بر آن مبالغی هم به عنوان کمک هزینه خریدمسکن، هزینه درمان، هزینه تامین جهیزیه و کمک هزینه تحصیلی و وام به این مددجویان پرداخت می شود.

سروری گفت: در خصوص تامین و تعمیر مسکن مددجویان روستایی و شهری مساعدت هایی از سوی امداد انجام می گیرد و مراکز نیکوکاری، موسسات خیریه و خیرین استان در این زمینه خدمات خوبی به نیازمندان ارایه می دهند لازم می دانم از حمایت های مستمر مجمع خیرین مسکن ساز استان که خدمات خوبی به مددجویان امداد ارایه داده‌اند تقدیر و تشکر نمایم.

مشاور امور جوانان کمیته امداد استان گفت: از لحاظ سنی ۶۲درصد مددجویان بالای ۶۰سال هستند که پیر و زمین گیر بوده و خدمات درمانی و مستمری دریافت می کنند و مابقی نیز افراد از کار افتاده به تشخیص کمیسیون پزشکی، زنان مطلقه و زنان سرپرست خانوار، خانواده های ایتام و غیره را شامل می شود.همچنین ازلحاظ جنسیت ۵۵درصد مددجویان زنان و۴۵درصد آن مردان هستند که ۴۹درصد آنان در روستا و۵۱ درصد در شهر سکونت دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه