English

مدیرعامل ایزوایکو؛

صنعت دریایی می تواند راهگشای توسعه گردشگری هرمزگان باشد

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران گفت: صنعت دریایی و گردشگری دو مقوله ی جدایی ناپذیرند که در کنار هم دستاوردهای خارق العاده‌ای را رقم خواهند زد.

صنعت دریایی می تواند راهگشای توسعه گردشگری هرمزگان باشد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حمید رضاییان اصل مدیرعامل ایزوایکو، در نشست مشترک با رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان هرمزگان، در خصوص تعامل صنعت دریایی و گردشگری و نقش آن در پیشبرد اهداف صنعت دریایی اینگونه، اذعان داشت: تعامل ایزوایکو و گردشگری قطعا می‌تواند نوید بخش دستاوردهای بزرگی در حوزه ی صنایع دریایی و گردشگری باشد و در نتیجه با این هم افزایی شاهد پیشرفت در این حوزه ها خواهیم بود.

وی ضمن اشاره به روند رو به رشد و ظرفیت های صنعت دریایی در مجموعه ایزوایکو، اذعان داشت: این مجموعه دارای ظرفیت های مطلوبی است که می توان برنامه های اجرا نشده با محوریت علمی و گردشگری دریایی را با خلاقیت در راستای پیشرفت صنعت دریایی و گردشگری پیش برد.
مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، افزود: باید نیازها را شناسایی کنیم و در راستای توانمندی ها قدم برداریم چرا که صنعت دریایی و گردشگری دو مقوله ی جدایی ناپذیرند که در کنار هم دستاوردهای خارق العاده ای را رقم خواهند زد.

رضاییان اصل عنوان کرد: در حال حاضر ایزوایکو بر پایه ی مهارت، تخصص، دانش و هم افزایی برای پیشرفت صنعت دریایی تلاش می کند و با ایجاد فضای همدلی در راه بالندگی و افزایش بهره‌وری گام های مؤثری را بر می دارد و این مسیر ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ایزوایکو با ساخت شناورهای تفریحی، بارج، اسکله های تفریحی و مسافری و رستوران دریایی می تواند نقش موثری را در گسترش و پیشرفت گردشگری هرمزگان و سایر استان های کشور ایفا کند و اگر سرمایه گذاری در بخش گردشگری به سمت صنعت دریا سوق داده شود قطعا به دستاوردهای بزرگی دست خواهیم یافت.

وی با تاکید بر اینکه بکارگیری دریا و صنعت دریایی کلید توسعه گردشگری است، اذعان داشت: قطعا در همکاری با صنعت گردشگری نیز می توانیم پیشرفت هایی را در بخش های مختلف اشتغال و اقتصاد رقم بزنیم.

در ادامه رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان هرمزگان، با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران را به سمتی که پیشرفت صنعت دریایی محقق می شود سوق دهیم، گفت: با رونق و راه اندازی مسیر دریایی قشم-لارک می توانیم با ایده های نوین سرمایه گذارهای بیشتری را جذب کنیم تا صنعت در همین راه متناسب با نیازهای گردشگری و صنعت دریایی پیش برود.

برومند در بخش دیگری از سخنان خود افزود: با هم افزایی مجموعه ایزوایکو، بنادر و دریانوردی و میراث فرهنگی و گردشگری می توانیم ظرفیت های مغفول مانده را احیا کنیم اما خوشبختانه رویکردها نسبت به کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با وجود نیروهای متخصص و ماندگار بومی تغییر یافته و موفق شده است افتخارات صنعت دریایی را روز به روز ارتقا دهد.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان هرمزگان در ادامه گفت: از دیرباز تاکنون بحث رقابت در حوزه صنعت دریایی و گردشگری وجود داشته و در بین استانهای ساحلی کشور نیز این رقابت بیش از پیش به چشم می خورد اما خوشبختانه ما در بحث گردشگری دریایی توانسته ایم استان هرمزگان را به عنوان محوری ترین استان گردشگری به ثبت برسانیم.

وی با اعلام اینکه توسعه سواحل مکران از دیگر برنامه هایی پیش رو است، اذعان داشت: برای جذب سرمایه گذاران بیشتر تیم هایی را تشکیل داده ایم تا پهنه های مستعد گردشگری در تمام سواحل استان هرمزگان را شناسایی و تعریف کنند تا انتخاب و کار سرمایه گذار برای اخذ مجوز و سرمایه گذاری آسان تر شود.

وی با تاکید بر اینکه صنعت دریایی و گردشگری دو مقوله ی جدایی ناپذیرند، تصریح کرد: باید با هم اندیشی و هم افزایی بیشتر زمینه ساز صنعت دریایی نوین و گردشگری های خاص متناسب با متدهای روز دنیا برای جذب گردشگر و سرمایه گذار به هرمزگان باشیم.

در ادامه فائقه اتابک معاون گردشگری میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان گفت: نیز عنوان کرد: استان هرمزگان در سال 1397 به عنوان مقصد گردشگری دریایی معرفی شد که از همان تاریخ تقاضاهای زیادی از سوی سرمایه گذاران واقعی داشته ایم و اکنون درخواست همکاری دو سویه از مجموعه ایزوایکو را داریم تا بتوانیم سرمایه گذاران را هم سو با ظرفیت های موجود دراین مجموعه سوق دهیم.

معاون گردشگری میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان گفت: معرفی ظرفیت های حوزه کشتی سازی، دریایی و گردشگری را در برنامه خود قرار داده ایم تا یک عنوان بین المللی را برای بحث دریایی و گردشگری استان هرمزگان ثبت کنیم و قطعا با همراهی مجموعه ایزوایکو ما می توانیم سریعتر به این دستاورد بزرگ دست یابیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، در انتهای جلسه در تشریح دستاوردهای حوزه صنعت دریایی در مجموعه ایزوایکو اینگونه اذعان داشت: شناورهایی را با تناژ سه هزار تن در این مجموعه نوسازی و تعمیر می کنیم و به جرات می گوییم توانمندی ایزوایکو در تعمیر شناورهای بزرگ بی نظیر است.

وی با اعلام اینکه بزرگترین کشتی 321 هزارتنی در ایران به دست نیروهای متخصص و بومی در مجموعه ایزوایکو تعمیر و به آب اندازی شده است، تشریح کرد: ایزوایکو آرزوی محال تعمیر شناورهای غول پیکر را به واقعیت مبدل ساخت و توانست با رکورد زنی های خود در ساخت و نوسازی شناورهای اقیانوس پیما، ساخت سکوهای نفتی و گازی به جهانیان ثابت کند که در حوزه ی صنعت دریایی شاهد دستاوردهای بزرگی شده است.

وی با بیان اینکه فعالیت های مجموعه ی ایزوایکو در حوزه ی ساخت سکوهای نفتی و گازی زبان زد خاص و عام است، ادامه داد: از جمله موفقیت های ما در حوزه ساخت سکوهای نفتی و گازی می توان به سکوی گازی فاز 2 و 3 پارس جنوبی، فاز یک پارس جنوبی، ساخت، حمل و نصب 4 جاکت فاز 14 پارس جنوبی و سکوهای 07 و 08 هندیجان اشاره کرد که تنها نمادی از رکورد زنی های ایزوایکو بشمار می آیند.

مدیرعامل کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران افزود: در سال 92 در راستای توسعه نفت و پشتیبانی صنایع نفت و گاز کشور سازه تعمیرات ریگ حفاری را وارد کشور کردیم و با تکیه بر دانش و تکنولوژی موفق شدیم به عنوان هاب تعمیراتی ریگ حفاری در منطقه شناخته شویم و با قیمت های پایین‌ تر بازار اماراتی ها را نیز تحت الشعاع قرار دهیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه