روند توسعه پایدار استان کردستان سرعت می گیرد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از تسریع در روند توسعه پایدار کردستان بعنوان یکی از اولویت های دولت خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، شهرام ملکی صبح امروز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران استان در سنندج با بیان اهداف سفر وزیر راه و شهرسازی به کردستان اظهار داشت: در این راستا با توجه به لزوم تسریع روند توسعه پایدار استان و منطقه غرب کشور ایجاد کریدور ریلی غرب کشور از جمله راه آهن همدان - سنندج به صورت کاربری باری و مسافری در دستور کار قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: این مسیر ریلی با بیش از ۱۵۰ کیلومتر به عنوان بخشی از راه آهن تهران - همدان - سنندج مراکز استانهای همدان و کردستان را به هم متصل میکند.
ملکی یادآور شد: این مسیر شامل سه قطعه به طول های ۶۵، ۵۶ و ۲۹ کیلومتر از شهر همدان آغاز و ضمن عبور از شهرهای بهار، لالجین، صالح آباد، قروه و دهگلان در خاتمه به ایستگاه گردنه صلوات آباد سنندج وصل میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: با احداث مسیر ریلی همدان - سنندج سوت قطار در سنندج در دولت تدبیر و امید به صدا در خواهد آمد.
وی به اهداف اصلی اجرای این مسیر ریلی اشاره کرد و افزود: اتصال سنندج به راه آهن سراسری از طریق همدان - تهران، امکان توسعه آتی پروژه و اتصال به آذربایجان غربی و شرقی و کرمانشاه، امکان جابجایی محصولات کشاورزی و تولیدات صنایع و کارخانجات موجود در منطقه و نیز تلاش برای ایجاد ظرفیت برای جابجایی چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تنی کالا از طریق مرز باشماق از جمله مزایای این طرح است.
ملکی بازدید از مراحل احداث فرودگاه سقز و نیز اجرای طرحهای توسعه زیر ساختهای پایانه مرز رسمی سیرانبند بانه را نیز از دیگر برنامه های سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کردستان اعلام کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی و هماهنگی به عمل آمده تا پایان فصل کاری امسال عملیات احداث ترمینال و نیز محوطه فرودگاه سقز خاتمه یافته و به بهرهبرداری برسد.
وی به بازدید از محور جدید سنندج - مریوان اشاره کرد و اظهار داشت: با حمایتهای وزارت راه و شهرسازی و پیگیریهای استاندار کردستان و کمک سازمان برنامه و بودجه و دفتر رهبر معظم انقلاب طرح در دست اجراست و در حال حاضر برای اتمام حدود ۱۴۷ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده شده است.
ملکی تاکید کرد: از این میزان اعتبار حدود ۱۰۸ میلیارد تومان تخصیص یافته و از لحاظ اجرایی هم این طرح در سه قطعه در دست اقدام است که همزمان سه پیمانکار در هر کدام از این قطعات مشغول عملیات اجرایی هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان یادآور شد: علاوه بر این برای تسهیل در اجرای پروژه هم اکنون هفت کارگاه تولید شن و ماسه برای تامین مصالح مورد نیاز طرح بسیج شده و با تمام توان در حال کار هستند.
وی ادامه داد: برای تامین آسفالت مورد نیاز ۲ کارخانه آسفالت بکارگیری شده است.
ارسال نظر