۹ بیمار بدحال کرونایی در مراکز درمانی قم بستری هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از بستری بودن ۹۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم خبرداد.
![۹ بیمار بدحال کرونایی در مراکز درمانی قم بستری هستند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/D4RV5HpRCPhY/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0rmOUvuuBov/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، محمدرضا قدیر در گفتگویی، آخرین وضعیت مبتلایان به کووید ۱۹ در قم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در ۲۴ ساعت منتهی به هفدهم بهمن ماه ۹۹، ۲۰ تن با علائم کرونا پذیرش شدند.
وی ادامه داد: از این بین ۱۶ تن در یکی از بیمارستانهای قم بستری و ۲۲ بیمار کرونایی نیز با بهبودی از مراکز درمانی استان مرخص شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد فوتی کرونا مثبت در این استان ثبت نشده است.
ارسال نظر