شهرام حبیب زاده:
۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل بستری شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمان استان اردبیل گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند.
![۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل بستری شدند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/ID4f5DRL32Od/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4EiNxzUu3zU/%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D9%87+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، شهرام حبیب زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی بهداشتی و درمانی استان در جلسه ستاد مبارزه با کرونا در استان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری و یک بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داد.
وی افزود: طی این مدت ۲۶ بیمار با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان مرخص و یک بیمار کرونایی طی این مدت در مراکز درمانی استان فوت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تصریح کرد: از ۲۵ بیمار جدید، ۱۷ بیمار در اردبیل، ۲ بیمار در پارس آباد، ۱ بیمار در مشگین شهر و ۵ بیمار در خلخال بستری شده اند.
حبیب زاده افزود: در حال حاضر ۱۶۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان اردبیل بستری هستند که ۴۵ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان میباشند.
وی گفت: براساس آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرهای اردبیل، مشگینشهر و خلخال در وضعیت زرد و شهرهای پارس آباد، بیله سوار، سرعین، نمین، نیر، گرمی، کوثر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال نظر