English

موج در گفتگویی اختصاصی به فاصله گرفتن مدیران هرمزگانی از رسانه‌های رسمی می‌پردازد؛

کم‌مهری مدیران هرمزگانی به شاخک‌های حسی جامعه

با توجه به پشت سر گذاشتن چهل و دومین سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید این دستاوردها از طریق رسانه‌های رسمی پوشش داده شود اما در شهرستان میناب به بهانه‌ی پیشگیری از کرونا این اقدام از سوی ادارات مختلف صورت نپذیرفت.

کم‌مهری مدیران هرمزگانی به شاخک‌های حسی جامعه

به گزارش خبرگزاری موج، امسال در دهه مبارک فجر پروژه‌های مختلفی در اقصی نقاط استان از جمله شهرستان میناب برگزار شد که متأسفانه برخی از مدیران  به بهانه‌ی پروتکل‌های بهداشتی کمتر از اصحاب رسانه برای پوشش خبری این پروژه‌ها دعوت به عمل آوردند و اغلب به اطلاع رسانی غیراصولی شبه‌رسانه‌ها در فضای شبکه‌های پیام‌رسان اکتفا کردند. در این خصوص با رضا هاشمی زاده روزنامه‌نگار و استاد دانشگاه به گفت‌وگو نشستیم و به بررسی این موضوع پرداختیم.

*بهترین شاخک حسی

رضا هاشمی زاده روزنامه‌نگار و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار موج عنوان کرد: رسانه و خبرنگار اگر در جایگاه صحیح و با کارکرد اصولی آن مورد توجه قرار گیرد، می‌تواند بهترین شاخک حسی در جامعه نسبت به مسائل گوناگون باشد و عدم استفاده از آنان جفایی چندبعدی است.

وی با بیان این‌که رسانه‌ها حکم دیدبان‌ را دارند و در همه جوامع وجودشان لازم است، خاطرنشان کرد: رسانه‌های مستقل بیان گزنده‌تری نسبت به صداوسیما دارند و مدیران از معرض دید رسانه‌های مستقل فرار می‌کنند تا از آنان پرسشی صورت نگیرد.

*رسانه‌های مستقل صدای اعماق جامعه

وی ضمن بیان این موضوع که مدیران بیشتر سعی می‌کنند به تریبونی وابسته وصل باشند تا نقاط قوت آنان را نشان دهد، اظهار داشت: رسانه‌هایی که مستقل کار می‌کنند صدای اصلی جامعه هستند و از عمق جامعه با مسئولان سخن می‌گویند که این وضعیت برای افرادی که به دنبال تعریف و تمجید هستند، موردپسند نیست.

*درگیر شدن در مشکلات اقتصادی

هاشمی زاده حوزه رسانه را به میدان مین تشبیه کرد و افزود: اقتصاد رسانه وضعیت چندان خوبی ندارد و شاید یکی از دلایل کم‌کار شدن برخی از فعالان رسانه‌ای مشکل اقتصادی و گرفتار شدن در پیچ‌وخم دادگاه‌ها به دلیل فشارهای موجود باشد.

وی با اشاره به شرایط بد اقتصادی جامعه اظهار داشت: فعالان رسانه‌ای بیشتر به سمت کارهایی رفته‌اند که جنبه تبلیغاتی و درآمدزایی برایشان دارد و در وضعیت خنثی قرار گرفته‌اند.

*خبرنگار نیازمند آزادی پس از بیان

این استاد دانشگاه با بیان این‌که یک خبرنگار به آزادی پس از بیان نیازمند است، گفت: باید صبر و شکیبایی در نهادهای مختلف صورت پذیرد و نهادینه شود.

*روابط عمومی‌های مدیرمحور

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه روابط عمومی‌ها ویترین ارتباطی سازمان‌ها با فضاهای بیرون سازمان هستند، افزود: روابط عمومی‌هایی که اکنون در این سمت‌ها در استان قرار دارند، مدیرمحور هستند و نقشی در فرایند اطلاع‌رسانی ندارند.

هاشمی زاده با بیان اینکه اغلب مدیران رسانه‌ها را برای چاپلوسی می‌خواهند، گفت: اگر رسانه‌ای باب میل یک مدیر نباشد، مدیر روی در هم می‌کشد و چندان رغبتی نشان نمی‌دهد.

*استفاده از نیروهای متخصص دلیل پویایی مجموعه

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه استفاده از نیروهای تخصص در حوزه رسانه و روابط عمومی باعث پویایی هر مجموعه خواهد شد، عنوان کرد: افرادی که علاقه‌مند، تحصیل‌کرده و مطالبه‌گر هستند می‌توانند هر مجموعه‌ای را روبه‌جلو ببرند، هرچه از نیروهای متخصص فاصله گرفته شود به بدنه روابط عمومی و رسانه‌ها ضربه خواهد خورد.

هاشمی زاده در پایان افزود: مدیران توانمند سعی نمی‌کنند دیگران را از ارائه اطلاعات منع کنند بلکه روند اطلاع‌رسانی را تسریع می‌بخشند.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه