English

دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان نمایندگان استان اصفهان شد

دهمین نشست مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، همراه با گزارشی از دانشگاه های بزرگ دولتی استان و سازمان زمین شناسی استان، به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان نمایندگان استان اصفهان شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در این نشست در جریان فعالیت های علمی و فناورانه دانشگاه های صنعتی اصفهان و اصفهان قرار گرفتند و چالش ها و مشکلات پیش روی دانشگاه های استان به اطلاع نمایندگان رسانده شد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با ارایه گزارشی از دستاورهای فناورانه و پژوهشی این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان کیفیت گرایی در تولید علم را هدف و برنامه خود قرار داده است تا بتواند مانع خروج نیروهای نخبه از استان اصفهان باشد.

سید مهدی ابطحی با بیان این که در این جلسه تلاش شده تا نمایندگان استان را با مأموریت های کلان این دانشگاه آشنا کنیم افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان یک دانشگاه فراملی است که مأموریت های متنوعی دارد و به غیر از این که باید در توسعه فناوری و گسترش نوآوری فعالیت کند، در عرصه بین المللی نیز نقش تعیین کننده ای دارد.

وی تشکیل جلسه با نمایندگان استان اصفهان را جهت نمایش پویایی و پیشرفت های دانشگاه ضروری دانست و خاطر نشان کرد: تأثیر گذاری دانشگاه در عرصه های منطقه ای و بین المللی، نیازمند حمایت های بیشتری است و آشنایی نمایندگان مجلس با موضعات و چالش های این حوزه در مقاطع زمانی مختلف، ارتباطی سازنده با دانشگاه را شکل می دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به این که با تلاش اعضای هیئت علمی و دانشگاهیان، یک مجموعه مولد در حوزه اقتصاد دانش بنیان شکل گرفته است، تصریح کرد: ضروری است تا نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی در جریان نقش کلیدی که این دانشگاه در اشتغال دانش آموختگان و پویایی اقتصاد استان ایفا می کند، قرار گیرند.

وی،  تشکیل ۲۶ شرکت دانش بنیان و ۶۸ واحد فناور با حضور ۵۶ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان را یکی از دستاوردهای شاخص این دانشگاه در تبدیل علم به ثروت وجلوگیری از خروج نخبگان از کشور دانست و ادامه داد: از فناوری های توسعه یافته در دانشگاه بیش از ۱۵ کارخانه تولیدی شکل گرفته و بیش از ۷۳ میلیارد تومان درآمد از شرکت های دانش بنیان بدست آمده است.

ابطحی اضافه کرد: ۹۸ درصد بودجه دولتی دانشگاه صرف حقوق و دستمزد کارکنان و اعضای هیئت علمی می شود و این دانشگاه در یک رکورد کم سابقه توانسته است با تمرکز بر توسعه قراردادهای کلان فناورانه، ۹۵ میلیارد تومان درآمد اختصاصی در سال جاری داشته باشد که به طور عمده صرف پشتیبانی و تجهیزات پژوهشی شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از رسالت های مهم این دانشگاه را حضور در مجامع علمی دنیا دانست و ادامه داد: کشور ما به دیپلماسی علمی با دنیا برای نمایش توانمندی های محققان کشور نیازمند است و این وظیفه را دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در مجامع بزرگ علمی همانند مرکز علمی سرن در سوئیس و سزامی در اردن برعهده دارد.

تلاش های دانشگاه صنعتی اصفهان مایه افتخار و دلگرمی است

رئیس مجمع نماینگان استان اصفهان نیز در بخشی از این دیدار ضمن تجلیل از تلاش های ارزنده دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: اساتید و دانشجویان این دانشگاه نشان داده اند که با دست خالی و در شرایط فشار اقتصادی، می توانند  مولد علم و پیشرفت باشند و این موضوع بسیار جای افتخار و دلگرمی برای نمایندگان استان داشت.

سید مسعود خاتمی با بیان این که دانشگاه نیاز مند پشتیبانی حقوقی و قانونی برای پیشبرد برنامه ها و اهداف خود است تصریح کرد: ما به عنوان نمایندگان مجلس هرکجا نیاز به پشتیبانی حقوقی و قانونی است در کنار دانشگاهیان هستیم.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تصویب طرح همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی غیر پزشکی با اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی ، افزود: در بحث تقویت بودجه دانشگاه و افزایش حقوق کارکنان در صحن مجلس تلاش های بسیاری انجام گرفته است.  

به گزارش موج؛  در این نشست،  طالبی رئیس دانشگاه اصفهان و  اسلامی رئیس سازمان زمین شناسی استان اصفهان گزارشی از اقدامات و برنامه های خود در حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه کردند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه