رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان خبر داد:
برگزاری مسابقه دعوت نامه در ماه مبارک رمضان
رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان از برگزاری مسابقه دعوت نامه در ماه مبارک رمضان خبر داد.
![برگزاری مسابقه دعوت نامه در ماه مبارک رمضان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/D3wD3EOg8d9Q/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6-3vGzlYoH_/%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86+%D8%AD%D8%A7%D8%AC+%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محسن حاج کاظمیان با اشاره به برنامه های این دانشگاه در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اهمیت قرآن در زندگی و ماه مبارک رمضان، برنامه ای مشترک بین دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) و رادیو اصفهان به نام مسابقه دعوت نامه هر روز برگزار خواهد شد.
وی افزود: این مسابقه هر روز ساعت ۱۸ برگزار خواهد گشت و شرکت کنندگان ابتدا باید برای مشاهده سوالات به سایت دانشگاه مراجعه کنندگان و سپس پاسخ مورد نظر به سرشماره اعلام شده از طرف رادیو اصفهان ارسال نمایند.
رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) در خصوص جوایز این مسابقه نیز بیان کرد: هر روز ۳ نفر برنده جوایزی می شوند ، که می توانند در پایان ماه مبارک و با مراجعه به دانشگاه جوایز خود را تحویل بگیرند.
این مقام مم مسئول در رابطه با دیگر برنامه های این دانشگاه در ماه مبارک رمضان تاکید داشت: هدف ما این بود در این ماه بیش از پیش با صدا و سیمای به عنوان رسانه ای تاثیرگذار ارتباط داشته باشیم و از همین رو با همکاری شبکه تلوزیونی اصفهان برنامه یادگار معنوی را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: این برنامه که در آن دعای ابوحمزه ثمالی قرائت خواهد شد یادبود مرحوم حجت الاسلام حاج مهدی مظاهری موسس دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) است که مرحوم حجت الاسلام حاج مهدی مظاهری از خدمتگزاران این دعای معنوی بودند.
حاج کاظمیان ضمن اشاره به اهمیت قرائت این دعا در ماه مبارک رمضان اطهار داشت: این نیایش که بسیار سفارش شده به قرائت آن از ساعت ۲۳/۴۵ الی ۲/۱۵ از شبکه اصفهان پخش می گردد.
ارسال نظر