English

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری خبر داد:

اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در این شهرستان آغاز شد.

اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در ساری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، رضا پورفلاح اظهار داشت: مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در دو مرحله در نسل اول و دوم اجرا و در هر هکتار، سه گرم تخم پارازیت شده در تریکوکارت حاوی زنبور تریکوگراما بین ساقه های برنج در زمان تخم ریزی پروانه ساقه خوار برنج نصب می شود.

وی ادامه داد: کاهش مصرف سموم شیمیایی، حفاظت از محیط زیست و کاهش هزینه های تولید از مهمترین مزایای اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: زنبور تریکوگراما، از کوچکترین زنبورهای پارازیت است که با قراردادن تخم خود در داخل بدن میزبان یا تخم آفت، در طول مراحل تکاملی زندگی، با استفاده از محتویات بدن میزبان سبب مرگ آن می شود.

وی با اشاره به یک هزار و ۳۰۰ هکتار سطح ابلاغی اعلام شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی مازندران برای مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در شهرستان ساری، تصریح کرد: اولین مرحله رهاسازی زنبور تریکوگراما برای کنترل آفت بر اساس تعیین زمان در ۲۰ هکتار از شالیزارهای حوزه مرکز جهاد کشاورزی پنبه زارکتی انجام شد.

پورفلاح بیان داشت: ۲۲ هزار و ۵۰۸ هکتار شالیزار در این شهرستان وجود دارد که هر سال ارقام طارم محلی و طارم هاشمی و ارقام برنج پرمحصول در آن کشت می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه