فرج الله شوشتری:
پنجمین مرحله طرح احسان با ۵۰ هزار بسته معیشتی در خراسان رضوی برگزار شد
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در خراسان رضوی بیان کرد: طرح احسان رمضان با هدف تهیه مایحتاج غذایی و توزیع آن در نقاط کمتر برخوردار شهر مشهد و همچنین دیگر نقاط روستایی شهرستانهای خراسان رضوی انجام شد.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، فرج الله شوشتری مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در استان خراسان رضوی گفت: پنجمین مرحله طرح احسان رمضان با هدف تهیه مایحتاج غذایی برای افراد کمتر برخوردار جامعه در نقاط محروم شهر مشهد و استان خراسان رضوی برگزار شد.
فرج الله شوشتری در ادامه بیان کرد: در طرح احسان خراسان رضوی و در هر مرحله، حدود ۵۰ هزار بسته معیشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، رب و حبوبات در اختیار افراد نیازمند قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این بسته ها در نقاط کمتر برخوردار شهر مشهد همچون شهرک شهید رجایی و باهنر، بلوار توس، بلوار رسالت و روستاهای حاشیه شهر مشهد و همچنین نقاط روستایی دیگر شهرستانهای خراسان رضوی توزیع می شود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در خراسان رضوی بیان کرد: شناسایی خانواده های نیازمند، توسط گروه های جهادی انجام شده است و اقلام این مرحله نیز در کمتر از یک هفته توزیع میشود.
او با اشاره به اینکه عمده فعالیت این ستاد در موضوع اشتغال در حال انجام است، گفت: سال گذشته ۵ هزار کارگاه برای اشتغال بیش از ۹ هزار نفر در مناطق محروم استان تجهیز و مورد حمایت قرار گرفت.
شوشتری افزود: از دیگر اقدامات این ستاد می توان به ساخت و تجهیز مدارس، مساجد، خانه عالم و همچنین آبرسانی و اصلاح شبکه انتقال آب روستاهای نیازمند اشاره کرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ گروه جهادی با این ستاد در ارتباط هستند و در حال برنامه ریزی برای تخصص محور شدن این گروه ها هستیم، اظهار کرد: بر همین اساس گروههای جهادی پزشکی و دندانپزشکی و همچنین امداد در اولویت برنامه ریزی هستند تا در کنار ارائه خدمات تخصصی به مردم، در مواقع بروز بحران نیز بتوان از خدمات آنها به نحو احسن استفاده کرد.
شوشتری با اشاره به فعالیت های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خراسان رضوی به عنوان معین شهرستانهای درگز و کوهسرخ گفت: این ستاد به عنوان معین محرومیتزدایی از شهرستان کوهسرخ، ایجاد اقدامات روبنایی، زیرساختی، ارائه خدمات اجتماعی، فعالیتهای کارآفرینی و اشتغالزایی را در این شهرستان برعهده دارد و بر همین اساس طرح اجرایی آن در دست اقدام است.
فرج الله شوشتری در خاتمه اظهار کرد: این ستاد همچنین به عنوان معین محرومیتزدایی شهرستان درگز، علاوه بر فعالیتهای اقتصادی و اشتغالزایی، اقدامات عمرانی، زیرساختی و روبنایی در این شهرستان را با عاملیت بنیاد برکت انجام می دهد که از جمله این اقدامات، ایجاد مجتمع کشت و صنعت با وسعت ۱۰۰ هکتار است که با بهره برداری امکان پرورش ۲۰۰ هزار راس دام سنگین و زراعت در سطح ۲۰ هکتار فراهم می شود.
ارسال نظر