رضا یاقوتی نیا:
سیل خراسان رضوی، ۸۵ میلیارد به تاسیسات آب و فاضلاب خسارت وارد کرد
مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اعلام کرد: این خسارات را شامل خطوط انتقال، تخریب چشمه و تا حدودی شبکه توزیع آب بویژه در شهرستانهای گناباد، تربت حیدریه و کلات بوده است.

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، رضا یاقوتی نیا مدیر دفتر مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اعلام کرد: سیل اخیر به تاسیسات آب و فاضلاب خراسان رضوی ۸۵ میلیارد ریال خسارت زده است.
رضا یاقوتی نیا در ادامه بیان کرد: میزان خسارت ناشی از سیل اخیر به تاسیسات آب و فاضلاب شهرها و روستاهای خراسان رضوی را ۸۵ میلیارد ریال اعلام کرد و همچنین در این حادثه طبیعی تاسیسات آبرسانی شهری و روستایی شهرستانهای گناباد، تربت حیدریه و کلات دچار خسارت شد.
مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: بیشترین رقم خسارت با ۷۰ میلیارد ریال را مربوط به شهر گناباد و سپس تربت حیدریه با ۱۰ میلیارد ریال و کلات پنج میلیارد ریال می باشد و بخشی از تاسیسات فاضلاب شهر گناباد هم در جریان بارشهای شدید آسیب دید.
یاقوتی نیا در خاتمه اظهار کرد: خسارات سیل خراسان رضوی شامل خطوط انتقال، تخریب چشمه و تا حدودی شبکه توزیع آب برشمرد و از اعزام تانکرهای آبرسان به روستاهای آسیب دیده خبرداد و ارسال آب تانکری تا زمان ترمیم تاسیسات و رفع خسارات ادامه دارد.
ارسال نظر