معاون استاندار همدان؛
حمایت از صنعت فرش دستباف نیاز به حمایت مدیران کشوری دارد
معاون استاندار همدان با اشاره به وضعیت صنعت فرش در استان همدان و حمایت های انجام شده گفت: استان همدان در عرصه حمایت از تولیدکنندگان و بافندگان فرش اقدامات بسیار خوب و قابل توجهی را انجام داده که در ادامه به پشتیبانی و کمک مدیران کشوری نیاز دارد.
![حمایت از صنعت فرش دستباف نیاز به حمایت مدیران کشوری دارد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/NUdneRWLgfss/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7bfEvLgcLM6/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD+%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA+%D9%88+%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86+%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%81%D8%B1%D8%B4+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%81+%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج همدان، ظاهر پورمجاهد، معاون استاندار همدان روز چهارشنبه در جلسه کمیته فرش استان همدان که با حضور رییس مرکز ملی فرش ایران برگزار شد، ابراز کرد: استان همدان نیز در عرصه حمایت از تولیدکنندگان و بافندگان فرش اقدامات بسیار خوب و قابل توجهی را انجام داده که در ادامه به پشتیبانی و کمک مدیران کشوری نیاز دارد.
وی اظهار داشت: استانها نقشی در تدوین قوانین و سیاستهای کلی حوزه فرش ندارند و قوانین و مصوبات این حوزه در سطح کلان باید دارای ثبات و پایداری باشد تا تلاش مدیران و فعالان هنر صنعت فرش در نقاط مختلف کشور منجر به نتیجه مطلوب که همانا رونق اقتصادی این صنعت برای درآمدزایی و ارزآوری است، شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت که تغییر قوانین و سیاستها همواره برای تولیدکنندگان فرش آسیب به همراه داشته به نحوی که توسعه و رونق این هنر صنعت اصیل نیازمند ثبات در قوانین و مقررات است.
پورمجاهد با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات صنعت تولید و عرضه فرش دستباف در همدان، گفت: به همت استاندار و همراهی برخی دلسوزان، انجمن فرش استان و تمامی فعالان این حوزه شامل ریسنده، رنگرز، طراح، بافنده و تاجر در این تشکل ساماندهی شده اند.
او با بیان اینکه ۵۰ هزار بافنده در استان همدان مشغول تولید فرش هستند، افزود: بیمه بافنده ها و آموزش نسل جدید فعالان و علاقه مندان این هنر صنعت نیز از جمله اولویتهای محوری انجمن فرش استان همدان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان به پرداخت ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات ۴ درصد برای رونق کسب و کارهای کوچک و خانگی در استان اشاره کرد و گفت: این تسهیلات به جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی و طرح های مشاغل خانگی و خوداشتغالی پرداخته شده و فعالان فرش نیز می توانند از این حمایتها بهره مند شوند.
وی خاطر نشان کرد: تولید فرش یک کار اقتصادی و مقرون به صرفه با ایجاد اشتغال پایدار است و استانداری همدان آمادگی لازم برای حمایت از شاغلان این صنعت ارزنده را دارد.
به گفته پورمجاهد، فرش همدان دارای نقشه های اصیل و پرآوازه ای است و تاجران و بازرگانان باید در زمینه بازار سنجی و شناخت سلیقه مشتری به ویژه برای صادرات این محصول اقتصادی به کشورهای خارجی برنامه ریزی و تلاش هدفمندی داشته باشند.
ارسال نظر