English

حسین فرشیدی مطرح کرد؛

تقاضای افزایش سهمیه واکسن برکت برای هرمزگان/ نیاز به ورود خیرین در تامین آمبولانس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه برای تامین و تعمیر آمبولانس بیمارستان های استان نیاز به همکاری خیرین داریم، گفت: امیدواریم بتوانیم برای کنترل بیماری کرونا در هرمزگان از سهمیه بیشتری از واکسن برکت برخوردار شویم.

تقاضای افزایش سهمیه واکسن برکت برای هرمزگان/  نیاز به ورود خیرین در تامین آمبولانس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست مجازی با خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند، گفت: علاوه بر این نیز یک هزار و ۷۰۰ بیمار روزانه به صورت سرپایی درمان می شود. 

وی با تاکید بر اینکه افراد دارای علائم کرونا نیازی به تست ندارند و باید خود را قرنطینه کنند، اظهار داشت: مراجعه کنندگانی داریم که هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند اما بازهم  مبتلا شدند، متاسفانه طی چند هفته اخیر تعدادی از پزشکان و کادر درمان نیز به کووید۱۹ مبتلا شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه از تجمع های غیر ضروری جدا خودداری شود، عنوان کرد: همه ما و افراد جامعه باید به خودمان کمک کنیم چراکه داروی مستقیمی برای کووید تولید نشده است لذا باید رعایت پروتکل ها با شدت بیشتری انجام شود.

فرشیدی گفت: متاسفانه ویروس دلتا قدرت سرایت بسیار بالاتری دارد، امیدواریم واکسیناسیون طی یک‌ماه آینده سرعت بیشتری پیدا کند همچنین از استاندار هرمزگان خواستیم تمامی بنگاه های اقتصادی استان را برای کمک به کادر درمان پای کار بیاورد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: درحال حاضر در استان واکسن های برکت، سینوفارم و آسترازنکا وجود دارد که امیدواریم واکسن برکت بیشتر به دست ما برسد. 

وی با بیان اینکه نحوه ارائه مطالب و بار روانی آن برای مردم بسیار مهم است، افزود: با توجه به روند افزایشی بیماران نگران دو هفته آینده هستیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه میزان مرگ و میر های کرونا  در هرمزگان به نسبت متوسط کشوری پائین است، اظهارداشت: زیرساخت های استان هرمزگان به نسبت استان های دیگر محروم تر است و مردم دیگر از این بیماری نمی ترسند. 

وی ادامه داد: نباید نا امیدی در جامعه ایجاد کنیم، این بیماری قطعا کنترل خواهد شد و می توانیم با رعایت پروتکل ها آن را کنترل کنیم، طی یک هفته گذشته با شیب آماری بالایی مواجه بودیم و در حال حاضر نگران دهه اول محرم هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: مردم تاکنون همراهی لازم را داشته اند اگر فاصله ای بین ما و خبرنگاران ایجاد شده است برداشته خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه حدود ۶ هفته است که سی تی اسکن شهرستان حاجی آباد خراب شده است، افزود: اولین محموله سی تی اسکن وزارت بهداشت برای حاجی آباد خواهد بود و  درحال تحویل از کارخانه است. 

فرشیدی ادامه داد: در رابطه با آمبولانس نیز مشکلاتی وجود دارد، تعدادی آمبولانس درحال حاضر در اختیار داریم که نیاز بعه تعمیر دارند که مبالغی از وزارتخانه و خود دانشگاه برای تعمیر آن ها در نظر گرفته شده است، اگر خیران می توانند در تعمیر آمبولانس ها به ما کمک کنند استقبال می کنیم. 

وی با اشاره به اینکه با ورود آمبولانس از خارج از کشور توسط خیران مشکلی نداریم و مجوز ترخیص صادر خواهد شد، اظهار داشت: در درمان بیماری کووید مهم‌ترین و اولین اقدام اکسیژن است که ما درحال حاضر در همه بیمارستان های استان سعی کردیم اکسیژن ساز داشته باشیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: سعی کرده ایم مشکل کمبود سرم در استان ایجاد نشود، در رابطه با داروهای عمومی و دیگر اقلام با کمبود مواجه نیستیم بر تمام داروخانه های سطح شهر  معاونت غذا و دارو دانشگاه نظارت خواهد داشت.

وی گفت: اگر این وضعیت کنترل نشود و شاهد افزایش بیماران کرونایی باشیم، با کمبود دارو مواجه خواهیم شد، اظهار داشت:خیلی از افرادی که پشت درب های سی تی اسکن هستند نسخه پزشک ندارند، سی تی اسکن باید برای کسانی انجام شود که احتمال داده شود که درگیری ریه دارند. 

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه