شاپور بدیعی:
سرعت افزایش ابتلای بسیار بالای موج پنجم کرونا در خراسان رضوی
قائممقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: در بیماری کرونا، تعجیل در درمان بیمار از اهمیت ویژه ای برخوردار است، درمان به موقع ضمن جلوگیری از نیاز بیمار به بستری در بیمارستانها، از بروز مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری نیز به شدت جلوگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، شاپور بدیعی قائممقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: سرعت ابتلای بسیار بالای موج پنجم کرونا در خراسان رضوی ، حجم بیماران مراکز درمانی را افزایش داده و این وضعیت بار زیادی را به بیمارستانهای مشهد وارد کرده است.
شاپور بدیعی در ادامه این خبر اضافه کرد: شهر مشهد هم اینک درگیر موج پنجم کرونا است که نسبت به موج های قبلی شرایط حادتری دارد و روند افزایشی تعداد بیماران بستری و سرپایی در ۲هفته اخیر بیشتر از هر زمان دیگری بوده است.
قائممقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: بدین منظور برنامه ریزی های لازم برای ارائه خدمات مناسب به مردم انجام شده است تا بتوان مانع بروز مرگ و میر و یا عوارض پس از بیماری شد و بر اساس تجربه های چهار موج پیشین کرونا، برنامه نظام ارجاع با قوت تمام در حال اجراست و به این منظور افراد در صورت بروز علائم به نزدیکترین مرکز درمانی و یا مراکز منتخب کرونا مراجعه می کنند.
وی همچنین گفت: در این چهارچوب در صورت نیاز از طریق مراکز سطح یک به مراکز سطح دو و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری به بیمارستانها ارجاع داده می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: شهروندان در صورت بروز نخستین علائم شبیه به سرماخوردگی ساده همچون بدن درد و سردرد، نسبت به پیگیری و مراجعه به نزدیکترین مراکز سطح یک اقدام کنند.
بدیعی اظهار کرد: در بیماری کرونا، تعجیل در درمان بیمار از اهمیت ویژه ای برخوردار است، درمان به موقع ضمن جلوگیری از نیاز بیمار به بستری در بیمارستانها، از بروز مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری نیز به شدت جلوگیری می کند.
وی متذکر شد: درمانگاه های خصوصی، خیریه، نظامی و انتظامی و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا آماده خدمات رسانی به شهروندان در سطوح یک هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در صورت نیاز به خدمات سطح دو، ۱۹مرکز مجهز به آزمایشگاه، رادیولوژی و نیز پزشک متخصص در شهر مشهد آماده سازی شده است و اگر بیماران نیاز به خدمات بستری داشته باشند از این طریق به بیمارستان ارجاع می شوند.
بدیعی در خاتمه خاطر نشان کرد: از مراجعه مستقیم به اورژانس بیمارستانها در مراحل اولیه بیماری خودداری نموده و مراجعه مستقیم موجب افزایش خطر ابتلا به عفونت و همچنین بروز ازدحام در بیمارستانها می شود و روند خدمات رسانی به بیماران را نیز مختل میکند.
ارسال نظر