English

علی مالمیر عنوان کرد:

۲۳۰۹ میلیارد تومان میزان پروژه های در دست اقدام/رشد ۴۴ درصدی در افزایش کارگاه های صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان استان همدان با اشاره به پروژه های در دست اقدام و نیز رشد ۴۴ درصدی افزایش کارگاه های صنایع دستی، گفت: تعداد پروژهایی که دردست اقدام است با سرمایه گذاری بالغ بر ۲هزار سیصدو نه میلیارد تومان روبرو هستند و نزدیک بر ۳هزارو ۶۰ شغل ایجاد خواهند کرد.

2309 میلیارد تومان میزان پروژه های در دست اقدام/رشد 44 درصدی در افزایش کارگاه های صنایع دستی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان استان همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به رشد تعداد تخت هایی که میزبان گردشگران می تواند باشد گفت: تعداد تخت ها در سال ۱۳۹۲ هزارو نهصد و پنجاه عدد بوده است و اکنون با رشد ۱۱۴درصدی به چهارهزارو دویست تخت رسیده است.

مالمیر با اشاره به پروژه هایی که در دست اقدام است، عنوان کرد: با پروژه هایی که در دست اقدام وسرمایه گذاری است می توان این تعداد را با رشد ۱۶۹ درصدی به حدود ۵هزار و سیصد تخت رساند.

البته به بهره برداری رسیدن برخی از پروژه ها متفاوت است، به عنوان مثال اکنون ۲.۵ هکتار از مجموعه عصرطلایی به اتمام رسیده است و درحال افتتاح هستیم.

۲۳۰۹ میلیارد تومان میزان پروژه های در دست اقدام

وی افزود: تعداد پروژهایی که دردست اقدام است با سرمایه گذاری بالغ بر ۲هزار سیصدو نه میلیارد تومان روبرو هستند که نزدیک بر ۳هزارو ۶۰ شغل ایجاد خواهند کرد.

وی با بیان اینکه  ماهیت شغلی پروژه های مذکور ترکیبی از: هتل، هتل آپارتمان، مجتمع های گردشگری، اقامتگاه بوم گردی و سفره خانه سنتی و... است، ابراز کرد: ظرفیت های مختلفی  در تأسیسات ۱۶ گانه ایجاد شده است که حوزه های نمایشگاهی را شامل می شود و با احتساب زمینه صنایع دستی  تعداد آن ها ۴۴۲ پروژه خواهد بود.

وی ادامه داد: از ۴۴۲ پروژه مذکور ۳۸۲ پروژه مربوط به صنایع دستی و مابقی گردشگری محسوب می شود.

ایجاد ۵۳ پروژه زیرساختی در روستاهای هدف

مالمیر با عنوان کردن مثال هایی در زمینه مرمتی، گفت: در خانه اقتداری چندین قرارداد مرمتی داشته ایم و در ایجاد زیرساخت های گردشگری در مناطق نمونه نیز ۵۳ مورد پروژه زیر ساختی در روستاهای هدف  با اعتباری ۲۹ میلیارد تومانی محقق شده است.

رشد ۴۴ درصدی در افزایش کارگاه های صنایع دستی

مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره  به حوزه صنایع دستی در استان، خاطرنشان کرد: تعداد کارگاه های صنایع دستی از ۱۸ هزار در سال ۹۲ به ۲۶ هزار کارگاه افزایش پیدا کرده است و این به معنای رشد ۴۴ درصدی است.

تعداد شاغلین در این زمینه نیز از ۳۱ هزار نفر به ۴۴هزار نفر افزایش پیدا کرده است و استان همدان از استان هایی است که تعدادهنرمندان نسبت به جمعیت شاغل استان دارای سهم خوبی است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه